Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Juniora utvecklare inom Network Products! jobb i Karlstad på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Juniora utvecklare inom Network Products! på Academic Work

Juniora utvecklare inom Network Products!

Academic Work Karlstad, Värmlands län Heltid
Är du examinerad inom datateknik eller likvärdigt och vill ta nästa steg i karriären? Söker du efter ett arbete med goda utvecklingsmöjligheter? Vill du vara med och bygga framtidens mobila nät? Här är tjänsten för dig i så fall! Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag!


Om tjänsten
Enheten Network Products hos vår kund TietoEvry växer och vi söker nu ett antal juniora mjukvarudesigner med mycket vilja, driv och ambition att utvecklas som vill vara med på en spännande resa. På enheten arbetar ungefär 15 personer med signaleringsprodukter inom telekom.

Uppdraget kommer att vara på heltid med start omgående och vara på 6 månader inledningsvis. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

* Att ta nästa steg i din karriär och att skaffa dig meriterande erfarenheter inför framtiden. Du får möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter, utvecklas kompetensmässigt och i nära samarbete med dina kollegor i teamet.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med applikationsutveckling i 5G och Cloud Native. I mindre team bestående av 2-3 personer arbetar ni med utveckling, integration och testning av signaleringsprodukter inom telekom.

Tekniker som används

* Cloud Infrastructure: Micro Services, Kubernetes, Docker (Linux, AWS, Azure).
* Java, Python, Javascript, Ansible, Spring Boot, Vue.js, REST API, front-end, back-end, Databases (MySQL/MariaDb, Redis), HTTP/2.
* CI/CD: Jenkins, Jira, Confluence, GitLab.

Vi söker dig som

* Har universitetsutbildning inom datateknik, systemvetenskap eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot mjukvaruutveckling.
* Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du erfarenhet av några av följande tekniker

* Cloud Infrastructure: Micro Services, Kubernetes, Docker (Linux, AWS, Azure).
* Java, Python, Javascript, Ansible, Spring Boot, Vue.js, REST API, front-end, back-end, Databases (MySQL/MariaDb, Redis), HTTP/2.
* CI/CD: Jenkins, Jira, Confluence, GitLab.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper

Som person är du tekniskt intresserad vilket kan visa sig genom att du även på fritiden gärna sitter och knackar vid datorn. Då du kommer jobba i team är din samarbetsförmåga och sociala egenskaper av stor vikt, du är framåt och positiv som person. Därtill har du ett stort eget driv och ambition samt självgående i ditt arbete och strävar alltid framåt. Du är även nyfiken och har en stark vilja av att lära.

Specifikt efterfrågade egenskaper

* Initiativtagande.
* Självgående.
* God samarbetsförmåga.

Övrig information

* Start: Omgående.
* Omfattning: Heltid.
* Arbetstider: 8.00-17.00, med möjlighet till flex.
* Placering: Centrala Karlstad.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15061337-SE