Jobbet Juniora systemutvecklare/ Java-utvecklare/ för direktrekrytering har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Juniora systemutvecklare/ Java-utvecklare/ för direktrekrytering publicerad av StudentConsulting

Heltid
Kalmar
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Vi söker en dataingenjör/ systemutvecklare som kommer arbeta med Java-utveckling till vår kund i Kalmar.

Information om uppdraget:

Vår kund expanderar sitt team av kompetenta och passionerade Java-utvecklare i Kalmar och söker dig som vill arbeta med mjukvaruutveckling i både back- och frontend.

Kunden arbetar med att omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet där de använder sin mjukvara och sina tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor. De hjälper även kunder att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation samt skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

Tjänsten är på heltid med arbetstid kontorstid, måndag-fredag. StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen där du kommer att bli direkt anställd av vår kund. Intervjuer och urval sker löpande där tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Du som söker har: - Examen som civilingenjör/ högskoleingenjör inom Data/IT eller motsvarande. - Goda kunskaper i Java. - Goda kunskaper i Javascript, Angular, CSS m.fl. - Flytande i tal och skrift, både i svenska och engelska. Du som brinner för mjukvaruutveckling med avancerade system där miljön är i teknikens framkant kommer att trivas hos vår kund. Att arbeta agilt, planera och organisera ditt arbete är en självklarhet. Som person är du prestigelös, handlingskraftig och har god kommunikationsförmåga. Du är en engagerad person som har social kompetens och strävar ständigt efter förbättring samt är lyhörd och öppen för teamarbete.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42007

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Studerande Wordpressexpert sökes Kalmar Academic Work
Sommarvikarier till Långasjö Långasjö Södra
Mek Konstruktör Torsås Unik Resurs
Säljare till Grolls Kalmar Säljpoolen
Produktionstekniker Torsås Unik Resurs
Elkonstruktör i Karlskrona Karlskrona Skill
Sågverkspersonal Nybro Wikan Personal AB
Citrixkonsult Oskarshamn Atea
IT-arkitekt Karlskrona Atea
Citrixkonsult Karlskrona Atea
Mek konstruktör Torsås Unik Resurs
Certifieringsingenjör Karlskrona Unik Resurs
Säljledare Tech 80% Kalmar Elgiganten AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Kalmar).