Jobbet Juniora och seniora systemutvecklare till CoreIT i Örnsköldsvik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Juniora och seniora systemutvecklare till CoreIT i Örnsköldsvik publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Örnsköldsvik

Arbetsbeskrivning

CoreIT växer och söker nu dig som vill vara med på tåget och ta nästa steg i karriären. Som systemutvecklare på CoreIT kommer du främst arbeta med systemutveckling i .NET tillsammans med tio andra utvecklare.

Information om uppdraget:

Som systemutvecklare har du helhetsansvar för alla delar i projekten; Programmering efter kundens kravspecifikation, genomförande och systemering av din kod samt ansvar för hur systemet ska fungera samt testa detta. Tjänsten kommer även innefatta databasdesign samt att arbeta med gränssnittsdesign. Till detta ingår även installation och driftsättning av den nya programvaran.

CoreITs kunder är främst inom industri/service-området och verksamma på lokal nivå. I projekten arbetar du huvudsakligen inhouse men har löpnade och nära dialog med kunden under hela processen.

Din roll kommer självklart anpassas efter din erfarenhet och kompetens-nivå för att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i arbetet och utvecklas som programmerare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom systemutveckling eller motsvarande. Du ska vara bekväm och ha erfarenhet i .NET-plattformen och en stjärna på att programmera i C#.
Det är meriterande om du även har arbetat med eller har intresse för webbutveckling, Wordpress och PHP men vi ser det inte som ett krav.
Som person har du självklart ett stort intresse för IT. Du är ansvarstagande och självgående i dina arbetsuppgifter.

Tillträde är så snart som möjligt, efter överenskommelse och tjänsten är en direktrekrytering där du anställs av CoreIT.
Vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen i nära samarbeta med CoreIT.

Välkommen in med din ansökan!

Om arbetsgivaren:

CoreIT är den kompletta IT-leverantören med tjänster inom infrastruktur, systemutveckling, molntjänster, support/servicedesk, webb och marknadsföring och systemlösningar. Med affärsidén att erbjuda tjänster och lösningar inom IT med syftet att effektivisera och skapa mervärde som inte stjäl resurser från kärnverksamheten bidrar de till sin vision att vara en IT-partner i världsklass!
Är du nyfiken på att veta mer, kika på hemsidan www.coreit.se.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45395

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till