Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Juniora mjukvaruutvecklare till Consafe jobb i Lund på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Juniora mjukvaruutvecklare till Consafe på Academic Work

Juniora mjukvaruutvecklare till Consafe

Academic Work Lund, Skåne län Heltid
Vill du vara med och digitalisera logistikbranschen? Vi söker dig vars hjärta slår lite extra för mjukvaruutveckling och vill arbeta inhouse tillsammans med kompetenta kollegor. I rollen får du arbeta nära produkten och verkligen se att ditt arbete gör skillnad!


Om tjänsten
Logistikbranschen står inför stora förändringar där system och flöden allt mer automatiseras och digitaliseras och här spelar Consafe Logistics en viktig roll. De arbetar med stora globala kunder vars utmaning ligger i att effektivisera sina logistikflöden. Eftersom affärer och kundinflödet ökar behöver de anställa ytterligare juniora mjukvaruutvecklare. Consafe Logistics arbetar med sitt egenproducerade lagerhanteringssystem, Astro, som idag är välkänt inom branschen. På Consafe Logistics får du jobba i en kultur som kännetecknas av mångfald, nytänkande och öppenhet. Gemenskapen är viktig och kollegorna samlas gärna för en After Work eller pingismatch under lunchen.

Arbetsuppgifter
Consafe Logistics arbetar inom logistikbranschen och i hela cykeln med sina kunder. De designar, utvecklar och implementerar lösningar för produktion, lagerhållning, transport, leverans och butik. Projekten kan vara allt från vidareutveckling av befintliga system till utveckling för nya kunder, därmed kommer arbetet vara väldigt varierande.

Exempel på arbetsuppgifter

* Skapa teknisk specifikation utifrån kundernas behov tillsammans med applikationskonsulter.
* Utföra kodgranskning.
* Uppgradering av system och säkerställa att det fungerar mot standardapplikation
* Arbeta agilt och vara delaktig i projekt och kundsamarbeten.

I rollen som junior utvecklare kommer du att få en grundlig introduktion där du dels får kunskap om branschen och Consafe, men även så klart i de tekniker de använder. Vidare kommer du även att få en mentor som stöttar dig i de tekniska frågor som du kan tänkas ha, men även stötta dig i den dagliga kontakten med kollegor och chefer. En grym chans som nyutexad helt enkelt! Tjänsten passar dig som gillar snabba beslutsvägar där just du får vara med att påverka arbetet. Hos Consafe kommer du få se hela produkten och ha ett nära samarbete med kund. Du kommer vara en del i ett team med kompetenta kollegor som har en bredd och variation av både spets- och generalistkompetens - här finns alltså mycket att lära!
Vi söker dig som

* Har en examen från relevant eftergymnasial utbildning och har utöver detta minst ett års erfarenhet av att arbeta med administrativa system.
* Brinner för programmering och behärskar något av följande programmeringsspråk: C, C++, C#, Python eller Java.
* Är bekant med databaser som till exempel SQL.
* Har ett intresse för logistik.
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs för arbetet.

Det är meriterande om du har arbetat med logistik, till exempel på lager, eller med lagerhanteringssystem tidigare för att ha en förståelse för flödet.

Som person tror vi att du:

* Har en god samarbetsförmåga.
* Drivs av problemlösning.
* Har ett strukturerat arbetssätt.

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse.
* Omfattning: Heltid.
* Placering: Lund.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Information om företaget
Consafe är en ledande leverantör av Supply Chain IT som skapar konkurrensfördelar för företag världen över. I Lund har de fräscha nya lokaler i World Trade Center, smidigt beläget för pendlare vid motorvägen E22an. Det råder en internationell och avslappnad stämning på kontoret som genomsyras av kvalitet och stort kundfokus.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059516-SE