Jobbet Juniora .Net-utvecklare sökes till SSG har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Juniora .Net-utvecklare sökes till SSG publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Sundsvall
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du en person som brinner för utveckling och smarta lösningar? Har du dessutom ett stort intresse för IT? Då har vi ditt blivande drömjobb på gång! För vår kund SSG söker vi nu dig som är nyutexaminerad mot datateknik eller som besitter annan relevant utbildning där du har lärt dig programmering med fokus på .Net och C#. Hos SSG kommer du att få möjligheten att utvecklas till en fullfjädrad systemutvecklare och tillsammans med engagerade kollegor bidra till bolagets fortsatta framgång. Är du den vi söker? Läs mer nedan och sök tjänsten redan idag!

Academic Work söker två juniora utvecklare inom C#/.NET till vår kund SSG. Vi söker dig som vill rivstarta karriären på ett drivet bolag med ett spännande produktområde!

SSG är ett bolag som bidrar till unik samverkan inom svensk industri. Genom deras kommittéer utvecklas standarder, utbildningar och tjänster, för en industri i framkant. Viktiga fokusområden är arbetsmiljö och hållbarhet där målet är att utveckla tjänster som använder moderna metoder och digital teknik. SSG är ett starkt växande företag och söker personer med drivkraft och kompetens som kan utveckla dem och industrin för framtiden. Huvudkontoret är placerat i Sundsvall, som nu under hösten flyttar till nyrenoverade lokaler med deras cirka 60 medarbetare.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SSG. Uppdraget kommer att vara på heltid och inledningsvis sträcka sig sex månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som junior utvecklare inom C#/.NET kommer du att arbeta fokuserat i microsoftmiljö. Då bolaget står inför att implementera en ny digital miljö kommer du att arbeta i projektform med både felhantering, buggfix, förvaltning och nyutveckling av system. Teamet du kommer att tillhöra består av en blandad grupp med lika stor andel anställda som konsulter.

Som junior utvecklare kommer du till en början att introduceras till arbetet. Under introduktionsperioden får du arbeta med mer avgränsade uppgifter för att successivt arbeta dig in i de större projekten.

* Är högskoleingenjör med inriktning mot datateknik alternativt att du har avklarad gymnasieutbildning och innehar annan relevant erfarenhet/utbildning som kan styrka dina utvecklarkunskaper inom C#/.Net
* Goda kommunikativa kunskaper i både svenska och engelska då företagets kunder ställer krav på detta, samt att det företagsspråket är svenska.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från att utveckla i microsoftmiljö, C#, Net. SSG står inför nya miljöer med fokus på Azure- och backendutveckling, och då de kommer att utveckla SSGs mobilplattform i React så ser vi även dessa erfarenheter som positiva och meriterande.

I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja du har att utvecklas. Vi söker dig som är intresserad, ambitiös och bidrar med energi och engagemang till ditt team och din arbetsplats. Vidare ser vi att du är en kreativ problemlösare och gärna bollar idéer med dina kollegor för att få så bra lösningar som möjligt.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Centralt, Sundsvall
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15007599-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till