Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior webbutvecklare till Axis jobb i Lund på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior webbutvecklare till Axis på Framtiden

Junior webbutvecklare till Axis

Framtiden Lund, Skåne län Heltid
DINA ARBETSUPPGIFTER

Som Webbutvecklare hos Axis kommer du att ingå i avdelningen Fixed Cameras and Radar. Detta är ett team om 20 personen där majoriteten arbetar som embeddedutvecklare. I teamet finns idag två webbutvecklare och de vill utöka med en till, det är här du kommer in i bilden!

Avdelningen Fixed Cameras and Radar utvecklar nya moderna kameror och radarprodukter där enheterna nås via ett webbgränssnitt. Det är i detta webbgränssnitt du och dina två andra kollegor arbetar. Ni arbetar nära produkterna och i flera olika projekt samtidigt där fokus ligger på att förenkla användandet för kunderna. De tekniker som används är; JavaScript, TypeScript, React, React Hooks, Linux och GraphQL.

OM FÖRETAGET

Axis Communications är en global och marknadsledande innovatör med huvudkontor i Lund. Huvudfokus ligger på företagets nätverksbaserade videövervakningssystem och ökad säkerhet för miljoner människor runt om i världen. Företagets innovativa lösningar ökar säkerheten bland annat på flygplatser, fängelser, i detaljhandeln, på universitet och banker. Kulturen hos medarbetarna präglas av en hjälpsamhet och ödmjukhet samtidigt som alla vill utvecklas och bli bäst på det de gör. På huvudkontoret i Lund jobbar ca 1900 personer och globalt totalt 3000, det finns med andra ord mycket stora utvecklingsmöjligheter inom företaget!

DIN PROFIL

Vi tror att du, liksom dina teamkollegor, älskar webbutveckling och ser vikten av att samarbeta med andra. Du är öppen både för att ta in andras kunskap och att dela med dig av din egen. Du är en kreativ person där problemlösning är någonting som verkligen triggar dig och du brinner för att hitta och prova nya lösningar.

Som tillägg till ovan ser vi gärna att du har;

- YH, högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant område som exempelvis Datavetenskap, Informationsarkitekt eller Mjukvaruutveckling
- Goda kunskaper inom JavaScript, React och GraphQL
- Svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har;

- Kunskaper inom Linux, TypeScript, Jira, React Hooks och UI/UX

OM OSS

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

VILLKOR

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Lund
Arbetstider: 08:00 - 17:00
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök tjänsten redan idag!   

- YH, högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant område som exempelvis Datavetenskap, Informationsarkitekt eller Mjukvaruutveckling - Goda kunskaper inom JavaScript, React och GraphQL - Svenska och engelska i tal och skrift
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000078729726