Jobbet Junior VVS-montör till världsledande kund har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior VVS-montör till världsledande kund publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Är du utbildad inom VVS och söker en varierande, utvecklande roll? Kanske är du i början av din yrkeskarriär och söker en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker!


Dina arbetsuppgifter
I din roll som VVS-montör arbetar du bland annat med service och underhåll av kundens fastighetsinnehav i området kring Torslandaverken. Arbetet sker i såväl team som på egen hand, vilket ställer krav på dig som lagspelare. Exempel på förekommande arbetsuppgifter är:

• Installation och reparationer
• Rördragning, byta rör
• Åtgärda läckage, avlopprensning, byte ventiler etc.
• Beställning av material

Din arbetsdag kan inledas med att du får uppgifter tilldelat som behöver åtgärdas. Under dagens gång kan du även löpande få uppgifter delegerat till dig som behöver åtgärdas, vilket ställer krav på flexibilitet hos dig. Innan hemgång för dagen så samlas du tillsammans med dina medarbetare och sammanställer vilka uppgifter ni åtgärdat. Detta genomförs för att säkerställa kvalité och säkerhet. Du kommer inledningsvis att få introduktion och mentorskap av en erfaren medarbetare för att du ska ges bästa förutsättningar att lyckas i din yrkesroll!


Om företaget
Vår kund är en internationellt världsledande koncern inom optimerad resurshantering och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och avfall vilket bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Med cirka 170,000 anställda globalt så erbjuder koncernen en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter, där du får arbeta tillsammans med kompetenta medarbetare med goda möjligheter att växa inom företaget. Verksamheten i Torslanda sysselsätter cirka 70 stycken anställda med fokus på drift och underhåll av fastigheter. Vår kund har ett stort fokus på sina medarbetares säkerhet och välmående där värderingar som genomsyrar hela verksamheten innefattar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus. Mer information om företaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Din profil
Skallkrav:
• Lägst YH-utbildning inom VVS
• Körkort B
• Svenska i tal och skrift

Meriterande:
• Tidigare erfarenhet av VVS eller annan liknande roll

Stor vikt kommer att ligga på din personliga lämplighet för tjänsten. Vi tror att du är tekniskt lagd samt har en vilja och ett engagemang att utvecklas . Vidare är det viktigt att du är kund- och serviceminded samt besitter en social kompetens. För att lyckas i rollen ser vi också att du är flexibel, samarbetsvillig och tar eget ansvar för dina arbetsuppgifterr.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Torslanda
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 – 036 12 32
jesper.e@framtiden.com
Anställningsomfattning
Tillsvidare
Publiceringsdatum
2019-04-30


Referens

19801

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till