Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior verksamhetsutvecklare till kundtjänstavdelning i Malmö! jobb i Malmö på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior verksamhetsutvecklare till kundtjänstavdelning i Malmö! på StudentConsulting

Junior verksamhetsutvecklare till kundtjänstavdelning i Malmö!

StudentConsulting Malmö, Skåne län Heltid
Är du en självgående och driven person som är redo att axla en ny roll? Drivs du av analysering och att se din verksamhet utvecklas? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning nu efter en verksamhetsutvecklare till deras kundtjänstavdelning. Stort fokus kommer att ligga på verksamhetsutveckling utifrån kund- och medarbetarupplevelse.
I rollen som verksamhetsutvecklare kommer du jobba mycket med analysering av data genom tillgänglig information i affärssystem, men också genom dialog med medarbetare. Du kommer driva egna projekt och jobba för utveckling av hela kundtjänstavdelningen.
Du kommer även att ansvara för driva igenom beställningar gentemot företagets systemavdelning.
Rollen är väldigt bred och det ställs krav på att du är ansvarstagande och drivs av att hitta de bästa lösningarna för verksamheten. Du arbetar till stor del självständigt, men har samtidigt många kontaktytor inom företaget som du måste samarbeta med. Du rapporterar direkt till Kundservicechefen.
Tjänsten inleds med sex månaders provanställning via StudentConsulting, men avsikten är därefter att anställningen fortsätter direkt hos vår kund. Arbetstiderna är sedvanliga kontorstider med utrymme för flexibilitet. Tjänsten startar så snart vi hittat rätt kandidat. Vi tar självklart hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är naturligt driven och trivs med att arbeta i en självgående miljö. Du bör ha jobbat med liknande uppgifter i någon form, till exempel genom projektledning eller verksamhetsutveckling i mindre skala. Vi ser gärna att du arbetat i en kundtjänstmiljö, men viktigast för tjänsten är dina personliga egenskaper. Viktigast är att du har ett eget driv och får saker att hända. Du behöver ta egna initiativ och vara nyfiken på både verksamhet och medarbetare. Vi söker en strukturerad, flitig och ordningsam person som samtidigt har ett kreativt synsätt och inte är rädd för att tänka utanför boxen. Du är flexibel och trivs med att analysera data och hitta bästa lösningen för verksamheten. Hos vår kund är arbetet i ständig utveckling och du bör därför trivas på en föränderlig arbetsplats där du har kontakt med många olika parter.

Sökord: Analys, Projektledning, Administration, Kundtjänst, Verksamhetsutvecklare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Junior verksamhetsutvecklare till kundtjänstavdelning i Malmö!
StudentConsulting Malmö Heltid
Förändringsledare till Kommunstaben
StudentConsulting Luleå Heltidsanställd
Produktionstekniker sökes till växande bolag i Motala!
StudentConsulting Motala Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58503