Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior värdepappersmedarbetare till bank i City! jobb i Stockholm på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior värdepappersmedarbetare till bank i City! på SJR AB

Junior värdepappersmedarbetare till bank i City!

SJR AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Här finns en spännande möjlighet för dig som är intresserad av värdepappershantering att komma in i en utvecklande roll på  en välkänd bank!  


SJR söker nu för kunds räkning en junior värdepappers- och emissionsinstituts-medarbetare till ett spännande uppdrag på en välkänd bank!    

På detta uppdrag kommer du att arbeta inom bankens svenska ”Securities Services & Custody”, och du kommer att ingå i ett team om totalt 9 personer. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta att

- Delta i enhetens emissionstransaktioner, på sikt även vara huvudperson i genomförandet
- Genomföra enklare transaktioner som obligationsemissioner och private placements självständigt och parallellt
- Boka och registrera transaktioner i VPC-systemet (Euroclear Sweden)
- Hantera kundkontakt, mestadels via e-mail och telefon men även personliga möten efter hand
- Vara beredd på att rycka in i avdelningens övriga arbetsuppgifter under semestrar och liknande

Detta är ett konsultuppdrag via SJR med start omgående, och som pågår i 6 månader. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering. Vår kund sitter i rymliga lokaler i hjärtat av Stockholm. 

Vem söker vi?
Vi tror att du som söker denna tjänst har ett par års erfarenhet av värdepappershantering, t ex Corporate actions, eller har erfarenhet av arbete på annat emissionsinstitut. Du kan även ha annan erfarenhet av bank eller finansiellt institut, och ett driv och en vilja att utvecklas inom värdepappershantering.

 Det är meriterande om du har erfarenhet av VPS-system samt har Swedsec-licens. 

Du drivs av att hjälpa kunder och lösa problem, och du är en ansvarsfull och noggrann person med gott omdöme. Då tempot periodvis kan vara högt är det viktigt att du är stresstålig och snabbt kan ställa om till en förändrad arbetsmängd.

Du är en kommunikativ person som behärskar svenska och engelska i tal och skrift utan problem. 

Varmt välkommen med din ansökan!   

Ansökan 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Gustav Kendel på 076-647 16 45. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-10-10. 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]


Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar. 


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. 
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. 

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Emissionsinstituts-medarbetare

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1340364-278253