Jobbet Junior utvecklingsingenjör för hårdvarukonstruktion till Sigma Lundinova har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior utvecklingsingenjör för hårdvarukonstruktion till Sigma Lundinova publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Lund
1 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Om du vill vara på ett företag som brinner för att se dig utvecklas och trivas på jobbet. Om du vill arbeta under stor frihet med eget ansvar samtidigt som du har seniora kollegor till din hjälp. Om du vill få en bred erfarenhet inom hårdvarukonstruktion genom att arbeta med hela processen och inom olika branscher. Då är detta tjänsten för dig!

Academic Work söker nu två utvecklingsingenjörer med fokus på hårdvarukonstruktion till Sigma Lundinova i Lund. Konsultbolaget Sigma Lundinova hjälper sina kunder med produktutveckling i innovativa projekt inom en mängd olika branscher. Bolaget har en tyngd av att ingå i Sigma-koncernen samtidigt som man med sina 30-tal anställda har ett litet företags stämning och uppmuntran till nytänkande.

Sigma Lundinova har en utpräglad företagskultur med ett unikt personalfokus där gemensamma aktiviteter och evenemang är ett självklart inslag i vardagen. Alla hjälper varandra med att lösa projekt tillsammans samtidigt som varje individ har ett stort eget ansvar. Som utvecklingsingenjör kommer du arbeta med hårdvarukonstruktion och ha hand om hela processen, från start till mål. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter och få en otroligt bred erfarenhet. Vid fördelning av projekt tas stor hänsyn till dina intresseområden vilket ger en unik möjlighet att utvecklas i sin roll. För att komma in rätt i din roll på Sigma Lundinova får du en av de seniora kollegorna som mentor som stöttar dig under din första tid på arbetsplatsen.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sigma Lundinova. Initalt söker Sigma Lundinova utvecklingsingenjörer för att täcka upp för en person som går på föräldraledighet och en som flyttar norrut. Sigma Lundinova har dock en tydlig expansionsplan, ser långsiktigt på uppdraget och har som avsikt är att ta över anställningen i förlängningen.

Kandidatprofil

Som utvecklingsingenjör kommer du arbeta med hårdvarukonstruktion och vara ansvarig för projekten hela vägen. Du kommer arbeta som konsult och sitta både på plats på Sigma Lundinovas kontor och ute hos deras kunder runtom i Skåne. Du kommer vara ansvarig för din kund, ditt projekt och slutresultatet.

Du kommer till exempel att:
* arbeta med konstruktion av kundanpassade komponenter och lösningar
* rita elektriska kopplingsscheman och omsätta dessa i kretskort
* utföra tester för att kontrollera och utveckla funktionen av produkter

Tjänsten passar dig som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter och få en bred kunskap inom elektrisk konstruktion.

* har mycket god förståelse för och kunskap om elektronik och elektrisk konstruktion
* har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom elektroteknik alternativt teknisk fysik, automation, mekatronik eller datateknik med ett tillval av hårdvarukurser
* talar och skriver obehindrat svenska och engelska för extern och intern kommunikation

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i något CAD-program. För tjänsten läggs stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser att du arbetar bra med andra människor och anpassar ditt beteende för att skapa goda samarbeten och relationer med såväl kollegor som kunder. Det är viktigt att du är bra på att lyssna och kan använda dialog på ett konstruktivt sätt. Du kan självständigt välja arbetsmetod och fatta nödvändiga beslut samt ta ansvar för att uppgiften drivs mot målets riktning och levereras i tid. Till sist har du ett öga för vad som behöver göras i olika situationer och är inte rädd att ta action.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid. 6 månader med stor chans till förlängning.
* Lön: Enligt överenskommelse
* Placering: Lund
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sigma Lundinovas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ellen.henne@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15014926-SE

Liknande jobb

Project Manager - Business Intelligence Malmö Nigel Frank International

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till