Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior utvecklare till TietoEVRY! jobb i Luleå på Professionals Nord Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior utvecklare till TietoEVRY! på Professionals Nord Rekrytering AB

Junior utvecklare till TietoEVRY!

Professionals Nord Rekrytering AB Luleå, Norrbottens län Heltid

Inledning:
Har du ett stort intresse för programmering och vill vara med på resan i att utveckla högteknologiska lösningar inom 5G? Vill du göra det i en organisation som är ledande i sin bransch? Härligt, då är det här tjänsten för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för TietoEVRYs räkning en utvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos TietoEVRY. Intentionen och målet är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

TietoEVRY i Luleå växer och söker därför dig som vill vara med på denna tillväxtresa. Gruppen består idag av 50 kunniga och prestigelösa kollegor, varav 7 kommer att ingå i ditt närmsta team. TietoEVRY är ett mångkulturellt företag som jobbar tight tillsammans både inom och utanför respektive team. Att bistå varandra hjälp och dela kunskaper med varandra är en självklarhet. Du kommer att komma till en arbetsplats där prestigelöshet genomsyrar hela verksamheten.

Under din första tid kommer du att få en dedikerad mentor som kommer att lära upp dig inom det specifika området du kommer att tillhöra.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och TietoEVRYs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [ Email address blocked ]

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter
Som mjukvaruutvecklare på TietoEVRY kommer du utveckla högteknologiska lösningar inom 5G tillsammans med TietoEVRYs kunder och dina kollegor i teamet. Du kommer att ingå ett agilt team där ni arbetar tillsammans med systemering, mjukvaruutveckling och verifiering. Det kommer passa dig som motiveras av att arbeta metodiskt för att lösa problem.

Arbetet sker främst i C/C++ med inriktning mot realtidstillämpningar med protokollbaserad kommunikation i inbyggda system och kan till vissa delar betecknas som hårdvarunära. 


Vi söker dig som:
Har ett stort intresse för programmering och en examen inom datavetenskap, teknisk fysik, elektroteknik eller annan likvärdig utbildning. Du har en vilja att hålla dig uppdaterad med ny programmeringsteknik, exempelvis C/C++ och Java. Ett krav för tjänsten är att du kunna svenska och engelska flytande i tal såväl som i skrift. 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos TietoEVRY. Du är en prestigelös person som har ett stort driv och engagemang. Du ser fördelarna att arbeta tillsammans med andra i team och du har en stor nyfikenhet för programmering och delar gärna med dig av din kunskap till andra.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Lindgren 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [ Link removed ]  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: DF10618284EB4DB3932770E9F1ACDD00