Jobbet C++ utvecklare till Systecon har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

C++ utvecklare till Systecon publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Hur mycket kostar egentligen ett flygplan? Den frågan innehåller så mycket mer än att bara se på prislappen. Komplexa tekniska system behöver analyseras i detalj över hela livslängden. Systecon utvecklar marknadsledande verktyg för dessa analyser - det inkluderar såväl optimeringsalgoritmer i C++ som JavaScript-klienter. Vill du vara med och bidra? Välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
Academic Work söker en utvecklare till Systecon - ett internationellt produktbolag med huvudsäte i rymliga lokaler mitt i Vasastan i Stockholm. Du kommer till en arbetsplats med familjär stämning där du får tryggt stöd av kunniga kollegor. Hos Systecon ges du möjligheter att påverka företagets riktning såväl som din egen personliga utveckling.

Tjänsten passar dig som gillar tillämpad matematik och vill jobba med mjukvaruutveckling. Du får här möjligheten att vara med och ta fram en ny generation av Systecons produktsvit, bättre anpassad mot AI och andra nya tekniker samt de nya krav som uppkommer i en allt mer digitaliserad värld.

Läs mer om rollen som utvecklare hos Systecon här

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Systecon.

Arbetsuppgifter
Som utvecklare på Systecon kommer du framförallt att arbeta med att vidareutveckla Systecons produktsvit - Opus Suite. Kärnan i våra produkter består av optimerings-, simulerings- och kostnadsberäkningsverktyg i C++, men teknikstacken växer och förändras ständigt.

Du kommer att arbeta tillsammans med teamet i projekt som typiskt sträcker sig ett par månader. Systecon arbetar enligt Kanban-metodiken, med automatiserade integrations- och valideringsflöden.

Du kommer till exempel att:

• Vidareutveckla algoritmer och existerande funktionalitet i Opus Suite
• Utreda och utveckla nya funktioner, applikationer och kundanpassningar
• Implementera kundanpassade lösningar

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har erfarenhet av objektorienterad design och utveckling, i synnerhet C++
• Har en akademisk utbildning med betydande inslag av programmering och datavetenskap (motsvarande civ. ing. Datateknik)
• Har breda kunskaper inom mjukvaruutveckling

Det är meriterande om du

• Har erfarenhet av och intresse för utveckling av användargränssnitt
• Har studerat tillämpad matematik - gärna optimering, simulering eller statistik
• Har erfarenhet av Python, JavaScript, WebAssembly, Electron, C#, Node.js, Groovy, Git samt Jenkins eller andra CI-verktyg

Som person är du nyfiken på tekniker och har lätt för att samarbeta. Du är lösningsorienterad och trivs med att presentera och argumentera för dina idéer. Vidare driver du dina processer framåt på ett självgående sätt och tar initiativ även när det saknas detaljerade specifikationer. Du är ansvarsfull och ser hur ditt arbete bidrar till helheten och driver Systecon framåt. Vi tror att du är en utåtriktad person som är bekväm med kundnära projekt och framförallt en lagspelare som sprider positiv energi i gruppen.

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Lön: Enligt överenskommelse
• Placering: Vasastan, Stockholm
• Kontaktuppgifter: Linda Hellman, linda.hellman@academicwork.se
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Systecons önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget
Systecon är experter på Life Cycle Management. Vi bidrar till effektivare systemutnyttjande och sänkta kostnader för våra kunder. Vi hjälper till att hitta den optimala avvägningen mellan kraven på produktion och driftsäkerhet å ena sidan och de resurser som krävs å den andra - oavsett om du står inför strategival, upphandling av nya system eller helt enkelt vill effektivisera din pågående verksamhet. Systecon är ett välrenommerat och personalägt företag med korta beslutsvägar, goda anställningsvillkor och en fantastisk gemenskap. Här får du stor personlig frihet att ta egna initiativ och själv styra din tid. Vi hjälper varandra och har mycket kunskap och stor erfarenhet att luta oss emot.

Referens

15023346-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till