Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior utvecklare till Sveriges bästa arbetsplats? jobb i Umeå på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior utvecklare till Sveriges bästa arbetsplats? på Academic Work

Junior utvecklare till Sveriges bästa arbetsplats?

Academic Work Umeå, Västerbottens län Heltid
Vill du bli en del av ett bolag som satsar på dig som är ny i karriären? Hos din nya arbetsgivare blir du som junior utvecklare en del av ett talangprogram med fokus på din utveckling och du blir en del av ett företag med stort fokus på att ha roligt tillsammans. Låter det som något för dig? Läs mer och sök!


Om tjänsten
Vi söker nu dig med kunskap inom utveckling som vill kickstarta karriären som utvecklare till ett konsultbolag i Umeå!

Du blir en del av teamet i Luleå på 19 personer, men kommer att sitta tillsammans med en kollega i Umeå där företaget bygger upp sin verksamhet. Oberoende av vilket uppdrag du jobbar med så kommer stort fokus ligga på att du ska bli en del av gemenskapen och tillsammans med dina kollegor kommer du delta i aktiviteter i syfte att både dela kompetens och skapa god sammanhållning i teamet.

Du erbjuds

* En tjänst med din utveckling i fokus - du blir en del av ett talangprogram där en del av din arbetstid kommer ägnas åt att vidareutveckla dig själv
* Att bli en del av ett företag som ständigt växer och med stort fokus på gemenskap
* En tjänst där fokus kommer att ligga på din kunskap och uppdrag matchas utifrån det

Tjänsten är en del av en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen börjar hos Academic Work men om du går vidare kommer du att presenteras för din nya arbetsgivare som har en egen process som du kommer gå igenom innan du anställs direkt hos dem.

Arbetsuppgifter
Som utvecklare kommer du arbeta på det uppdrag som passar dig utifrån dina kunskaper och ambitioner inom området digitala system. Du kommer att sitta hos den kund som du och din chef kommer fram till matchar dig bäst. Projekten du kommer att jobba med varierar, men involverar ofta något objektorienterat programmeringsspråk och något av de populära front end ramverken.

Tjänsten passar dig med stort intresse inom teknik som söker dig till ett familjärt företag som anpassar dina uppdrag utifrån dina ambitioner till utveckling!
Vi söker dig som

* Har en högskoleutbildning inom relevant område tex Systemutvecklare, alternativt förvärvat kunskaperna via arbetserfarenhet som vi bedömer likvärdig
* Behärskar svenska och engelska för att kommunicera med kunder och kollegor
* Vi ser gärna att du har testat olika programmeringsspråk, och om du har kunskap inom flera programmeringsspråk ser vi det som meriterande

Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet, och vi ser att du är kommunikativ för att trivas i rollen som konsult. Du drivs av att ha kunskap av senaste nytt i teknikbranschen och vågar utmana dig själv.

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Umeå
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059592-SE