Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior utvecklare till Stabelo jobb i Stockholm på Needo Recruitment

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior utvecklare till Stabelo på Needo Recruitment

Junior utvecklare till Stabelo

Needo Recruitment Sverige, Stockholms län Heltid

Om Stabelo
Stabelo är ett oberoende bolåneinstitut som erbjuder schyssta, enkla och prisvärda bolån där ansvarsfullt låntagande belönas. Våra bolån distribueras via Avanza och Nordnet, några av Sveriges ledande digitala plattformar för sparande och investeringar. Vi är med och utmanar storbankerna och försäkringsbolagen på Sveriges sparmarknad. Vi tar inte ut några avgifter och ställer inga krav på kringaffärer. Tack vare en effektiv och digital bolåneprocess så kan vi erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga bolåneräntor

Din roll som Junior utvecklare

Som junior utvecklare utvecklare kommer du att jobba nära Stabelos verksamhet med att omsätta krav och önskemål som driver företaget framåt till tekniska lösningar för konkreta verksamhetssyften. De erbjuder en varierande arbetssituation som du själv får sätta din prägel på för att bäst nå uppsatta mål. Du kommer att utvecklas till en nyckelperson i arbetet med att överbrygga och implementera nya samt pågående initiativ på en konkret teknisk nivå. Det här är en chans att jobba nära både koden och teamet i deras gemensamma arbete med att ta deras produkter till nästa nivå. Förutom att utveckla marknadsledande mjukvaruprodukter, tror vi att du tycker att det är kul att jobba i team som producerar grym kod.

Dina kvalifikationer

  •  Stort intresse av att utvecklas till Fullstack-utvecklare
  • Civilingenjörsutbildning med goda studieresultat
  •  Önskan att lära dig arbeta enligt DevOps principer
  • Arbeta med vidare- och nyutveckling av Stabelos system
  • En teknikstack som innefattar JavaScript/Typescript/React
  • Arbeta i en teknisk miljö som innefattar GO/AWS/Python/PostgreSQL
  • Stort inflytande och ansvar för innovativa lösningar
  •  Vi är även nyfikna på att använda ML och AI i våra lösningar för att öka automatiseringen.

För att lyckas i rollen som junior utvecklare ser vi att du drivs av att vara självständig, tar eget ansvar och är självmotiverad som person. Du är engagerad och nyfiken i ditt sätt att arbeta. Därtill kommer du med nya idéer och inputs på hur utvecklingen av Stabelo kan ta vid. Du trivs i att vara en del av ett team som är familjärt, socialt och har en stark gemenskap och kultur. Stabelo arbetar i ett distribuerat team så de välkomnar ansökningar från hela Sverige. Du får gärna komma direkt från skolan. Det går bra att arbeta hemifrån och de önskar ansökningar från hela landet.

Vad Stabelo erbjuder dig

Du kommer tillhöra ett team på ungefär 30 personer som huserar vid Humlegården i centrala Stockholm. Stabelo är en blandad kompott personer som alla värderar ett avslappnat klimat på jobbet där allas röster är välkomna. De arbetar i agila processer som genomsyrar hela verksamheten och inte bara IT. Stabelo växer så det knakar och många nya spännande positioner kommer gradvis att öppnas upp som ger möjlighet till personlig utveckling. Stabelo jobbar ständigt med att skapa de bästa förutsättningarna för sig själva och dess produkter genom att ligga i framkant både teknisk och arbetsmässigt.

Låter rollen som Junior utvecklare till Stabelo intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: needo66138