Jobbet Junior utvecklare till spännande företag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior utvecklare till spännande företag! publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning


Vill du vara en del av den nya tekniken framåt? Gillar du att programmera och är i början av din karriär eller nyexad?

Dina arbetsuppgifter
Vår kund arbetar med högteknologiska it-produkter för sjukvården. I denna roll kommer du både att utveckla och anpassa företagets produkt, samt utföra tester för att säkerhetsställa att produkterna och projekten är genomförbara och fungerar som de ska. Programmering sker oftast frontend i C#, typescript och react. Arbetsmetoden är agilt. Vi vill att du har goda programmeringskunskaper i C#, men största fokus kommer att läggas på din personlighet och ditt intresse för systemutveckling.

Om företaget
Företaget arbetar med att utveckla, tillhandahålla och drifta högteknologiska IT-system mot sjukvård. Företaget finns på 3 orter i Sverige.

Din profil
För att vara aktuell för denna tjänst vill vi att du har: - Civil- eller högskoleutbildning inom exempel systemutveckling, dataingenjör, spelutveckling, IT-design eller liknande. - Flytande engelska i tal och skrift Meriterande: - Utvecklat på fritiden - Tidigare erfarenhet inom IT Som person är det otroligt viktigt att du är driven och ansvarstagande. Du är lyhörd och lösningsfokuserad och har en stark vilja att utvecklas och ta dig vidare i dina kunskaper. Du är en teamspelare som trivs i samarbetet med dina kollegor.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Omfattning: Heltid Lön: enligt överenskommelse Tillträde: omgående, med hänsyn till din eventuella uppsägningstid Ort: Örebro Bifoga dina högskolebetyg i din ansökan! Vänta inte med din ansökan då urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Referens

19983

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till