Jobbet Junior Utvecklare till Schenker Dedicated Services AB sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior Utvecklare till Schenker Dedicated Services AB sökes! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Göteborg
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är du en driven utvecklare som har erfarenhet av .NET teknologi och är på jakt efter nästa utmaning i karriären? Eller är du en nyutexaminerad civil- eller högskoleingenjör som vill få en kanonstart på karriären? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Schenker Dedicated Services erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, kontinuerlig utveckling av individer och grupp i en agil miljö samt balans mellan arbete och fritid. Som IT-utvecklare är du med och skapar nästa generation transportsystem och integrationslösningar i senaste .NET-teknologi. Visionen är en enhetlig tjänsteorienterad webbplattform. Parallellt med detta förvaltar och supporterar du befintliga versioner av dessa system.

Som IT-utvecklare kommer du att arbeta med tekniker som:

•Javascript
•MVC
•Entity framework
•SQL server
•Agila utvecklingsmetoder
•Automatiska tester

Detta söker vi:

Tidigare erfarenhet av Microsoft-miljö, SQL och programmering i C# är ett krav. Att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift är en förutsättning.

Det är meriterande om du har sedan tidigare arbetat med Javascript, MVC, Entity framework, SQL server, Agila utvecklingsmetoder, Automatiska tester

Som person är du noggrann, analytisk och prestigelös. Du är en stark lagspelare som gillar att lösa problem i grupp och kan visualisera och arbeta mot gemensamma mål. Det efterfrågas mångfald där personlighet, utvecklingsvillighet och potential värderas väldigt högt.

Utbildning:
Minsta kravet är ett 2-års eftergymnasial IT-utbildning och meriterande med högskole/civilingenjörsutbildning.

Om arbetsgivaren:

Schenker Dedicated Services AB (SDS) är ett bolag inom DB Schenkerkoncernen och som integratör erbjuder skräddarsydda 4PL-lösningar för större kunder över hela Europa. Företaget omsätter ca 1,2 miljarder kronor och har för närvarande ca 100 medarbetare i Göteborg och Malmö. SDS utvecklar och levererar transport- och logistiklösningar som möter marknadens efterfrågan på kvalitet, effektivitet och enkelhet. SDS bidrar till en hållbar utveckling genom att erbjuda effektiva logistik- och transporttjänster med minsta möjliga effekt på miljön.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42303

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Personlig assistent Vänersborg Assistansbolaget i Sverige AB
Geometry Design Göteborg Semcon
Hede Fashion Outlet söker bolagsjurist/paralegal Göteborg Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Projektledare till Adiga Göteborg StudentConsulting
Kundtjänstmedarbetare till Almi Göteborg StudentConsulting
Erfarna montörer sökes Borås Lernia
Företagssäljare Varberg Varberg Elgiganten AB
Systemingenjör Göteborg SAAB
Agile coach Göteborg SAAB
Interima möjligheter inom ekonomi Göteborg Michael Page
Ekonomiassistent inom kundreskontra Göteborg Michael Page
System Verification Engineer Göteborg Lernia
Embeddedutvecklare Göteborg Syntronic
Quality Management Engineer Göteborg Semcon
Web Developer Göteborg Semcon
Cloud Software Developer Göteborg Intenso Teknikrekrytering

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (It - Göteborg).
Du kan avregistrera dig när som helst.