Jobbet JUNIOR UTVECKLARE TILL NEWSEED har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

JUNIOR UTVECKLARE TILL NEWSEED publicerad av TEMP TEAM Sverige AB

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort intresse för IT-utveckling och trivs i en innovativ miljö med chans till att påverka? Är du student eller nyexaminerad och kan arbeta deltid? Då är tjänsten som junior utvecklare på NewSeed rätt för dig!

NewSeed startades 2009 av Magnus Lindgren där kärnverksamheten är utvecklingen av webbtjänster på Internet. Företaget har byggt allt från små individuella kundanpassade lösningar till stora internationella lösningar. NewSeed erbjuder även affärsutveckling för att hjälpa företag att växa med stöd av IT.

Rollen
I rollen som junior utvecklare kommer du att vara en stödfunktion till företagets utvecklare och du kommer att arbeta med problemlösning i olika projekt. Till din hjälp har du erfarna kollegor som stöttar dig i dina arbetsuppgifter. Arbetstiderna varierar och schemat anpassas till dina studier och företaget ser till att dina uppdrag matchar din kompetensnivå och intresseområden.

Tjänsten är på deltid och för rätt person finns det goda möjligheter till heltidsanställning inom 6–12 månader. Inledningsvis kommer du att vara anställd som konsult på Temp-team och arbeta hos NewSeed. Företaget finns placerat i Lund med utsikt ända till Köpenhamn.

Du erbjuds
Ett företag som andas innovation och IT med mycket idéer! NewSeed erbjuder spännande projekt samt möjlighet till personlig utveckling och utbildning. Företaget deltar i hackatons och konferenser runt om i Europa när möjlighet ges.

Kandidatprofil

Din profil
Tjänsten som junior utvecklare passar dig som studerar inom IT på universitet eller högskola och har något år kvar av studierna alternativt är nyexaminerad inom området och inledningsvis vill arbeta deltid. Som person är du en engagerad problemlösare som är ansvarstagande med ett stort intresse för utveckling. Vidare har du en förmåga att ta egna initiativ samt komma med förbättringsförslag i dina projekt.

I rollen som junior utvecklare ser vi gärna att du har följande kvalifikationer;
  • erfarenhet av webbutveckling
  • kunskap om React och goda kunskaper i HTML5
  • erfarenhet av REST API
  • erfarenhet av versionshantering i GIT
Det är även meriterande om du har erfarenhet av C# och Perl.

Intresserad?

Då vi har ett löpande urval kan tjänsten som junior utvecklare komma att tillsättas innan slutdatum. Sök därför redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

Referens

n/a

Om företaget

I närmare 40 år har vi på TEMP-TEAM framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Genom våra etablerade nätverk får vi kontinuerligt in nya uppdrag som spänner sig över flertalet branscher och yrkeskategorier.

Arbetet är en stor del av livet, därför är det viktigt att man gör det man trivs med. Samspelet mellan rätt miljö, kollegor och motivation bidrar till att man prestera sitt bästa – och mer därtill. På TEMP-TEAM lägger vi stor vikt vid att matcha dig med kundföretaget för att säkra en hållbar lösning. Vi har både bemanning och rekryteringsuppdrag inom flertalet yrkesområden, så oavsett om du är anställd, mellan två arbeten eller söker extra jobb så är TEMP-TEAM din ideala partner i sökandet efter ditt nya jobb.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till