Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior utvecklare till Jensen i Borås jobb i Borås på Friday Tech Recruitment

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior utvecklare till Jensen i Borås på Friday Tech Recruitment

Junior utvecklare till Jensen i Borås

Friday Tech Recruitment Borås, Västra Götalands län Project Basis
OM TJÄNSTEN: 

Friday söker en Mjukvaruutvecklare till Jensens anläggning på Företagsgatan i Viared utanför Borås. Bolaget arbetar med system till industriella tvätterier över hela världen där man är specialiserade på system för plaggtransport och sortering.

Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam som med blandad kompetens som förutom mjukvaruutveckling också arbetar med PLC samt konstruktion. I rollen arbetar du såväl självständigt som i team där arbetet sker i Jensens nyrenoverade anläggning utanför Viared.

I ditt dagliga arbete kommer du att arbeta med Jensens Metricon-system och utveckling av funktionaliteten i detta. All logik skriver man i C# i syfte att ta fram samtliga funktioner, tjänster och moduler. Då projekten varierar i storlek och komplexitet sker allt scriptande i Python i syfte att göra kundanpassningar med oklar funktionalitet. Det kan röra sig om att kunden har egen data man vill importera eller annan funktionalitet som på förhand inte varit känt.

Du behöver förstå att allt du utvecklar är nära kopplat till företagets hårdvara och kommer att påverka en viss funktionalitet i systemet ute hos kund. I en del större projekt kan det bli aktuellt att göra arbetsplatsbesök ute hos kund i samband med att man går live.

Sammanfattningsvis kommer du att:

 • Arbeta med att utveckla cue-systemet och all logik för bolagets tvätterisystem i C#
 • Sköta kundanpassade ändringar och databearbetningen genom script i Python
 • Arbeta med produktionsdata, loggar och statistik - främst med hjälp av PostgreSQL
VI SÖKER DIG SOM:

Har relevant eftergymnasial på YH, högskole- eller universitetsnivå. Du kan också ha relevant arbetslivserfarenhet som motsvarar studieerfarenhet. Vi lägger störst vikt vid ditt genuina intresse för en varierad utvecklingsroll där du snabbt tar till dig ny teknik och tar initiativ till att ta fram så bra kundlösningar som möjligt.

Du bör ha kunskap inom:

 • C#-programmering
 • Grundläggande kunskap i Python
 • God kunskap i SQL
 • Svenska såväl engelska språket på mycket god nivå

Det är meriterande om du:

Tidigare arbetat med att visualisera kunders data i syfte att optimera deras produktionsflöde. Likaså är det starkt meriterande om du arbetat med integrationer tidigare.

OM KUNDFÖRETAGET:

Läs mer om Jensen Sweden AB och deras verksamhet på - [ Link removed ]

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Friday. Tanken är att du på sikt ska kunna bli anställd hos kund förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet. Din anställning inleds med en introduktion som innefattar ett färdigt introduktionsprogram följt av studiebesök på ett tvätteri och att du får gå bredvid en erfaren PLC-utvecklare.

ÖVRIG INFORMATION:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Augusti/September - vi tar hänsyn till uppsägningstid dock som högst 1 månad.
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktperson: Dino Segetalo, [ Email address blocked ]  
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: friday601