Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Innovativt produktbolag söker junior webbutvecklare! jobb i Karlskrona på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Innovativt produktbolag söker junior webbutvecklare! på Framtiden

Innovativt produktbolag söker junior webbutvecklare!

Framtiden Karlskrona, Blekinge län Heltid
Har du ett intresse för moderna och nya tekniker? Vill du arbeta med utveckling på ett IT-bolag i framkant? Här har du chansen att vara med och utveckla användarvänliga och framtidssäkra IT-system! Vi ser fram emot just din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som junior webbutvecklare kommer du redan från start bli en del av ett kunnigt och kompetent team bestående av såväl juniora som seniora utvecklare, produktägare, testare och teknisk skribent. Du kommer att utveckla IT-system som idag används i hela 85% av alla landets kommuner. Arbetssättet är agilt med kortare sprintar på 1 till 2 veckor och dagligen körs synkmöten där ni stämmer av status i projekten och har möjlighet att lyfta eventuella utmaningar.

Du kommer att få ett gediget introduktionsprogram på 6 månader där du blir tillägnad en mentor och kommer få gå flera interna utbildningar. Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med din mentor, ni har veckoavstämningar och planerar tillsammans kommande veckor.

Om företaget
Detta är ett respekterat och lönsamt produktföretag inom IT, specialiserat på verksamhetsnära GIS-lösningar för kommuner, VA-organisationer och Lantmäteriet. Deras egenutvecklade produkt är verksamhetskritisk för mer än hälften av Sveriges kommuner och systemet bygger på världens mest använda GIS-plattform.
Företaget brinner för att bygga och bibehålla ett starkt personligt engagemang hos sina anställda och personlig utveckling står i fokus,

Din profil
Här kommer du till en öppen och hjälpsam företagskultur där alla hjälper varandra för att utvecklas tillsammans. För att trivas i miljön ser vi att du är en motiverad och inspirerad person, du gillar utmaningar och är nyfiken på den senaste tekniken.

Skallkrav:
-Eftergymnasial utbildning med inriktning mjukvaruutveckling eller motsvarande.
-Kunskaper i JavaScript, HTML och CSS
-Svenska och Engelska i tal och skrift

Meriterande:
-Kunskap i .Net och .Net Core 
-Erfarenhet av React eller liknande bibliotek
-Erfarenhet av TFVC eller Git
-Kunskaper i GIS

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Karlskrona

Urval kommer att ske löpande, varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000062993651