Jobbet Junior Utvecklare till Axis! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Utvecklare till Axis! publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Axis är världsledande inom nätverkskameror och säkerhetslösningar. Axis är inne i en expansiv fas vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter, men också att de behöver bli fler. De söker nu efter en kollega som blir glad och inspirerad när de läser något om: .Linux, C++, C, Java, GO eller JavaScript


Om tjänsten
På Axis Communications i Lund uppmanar man till innovativa lösningar och ligger i framkant vad gäller utveckling inom nätverksbaserad kameraövervakning. Här finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som ser lösningar snarare än problem.

Arbetet sker i projektform där medarbetare från många olika discipliner ingår, mjukvara, bildkvalitet, mekanik-, elektronik, industridesign, produktionsteknik, med flera. Axis har ett tätt samarbete över avdelningsgränserna för att jobba så effektivt som möjligt och utveckla marknadens bästa produkter.

Arbetsuppgifter
Till Axis nya område Safe City söker vi nu en junior utvecklare med stort intresse för olika tekniska lösningar. Teamet består av ca 14 personer och teamet har en stor variation gällande tidigare arbetslivserfarenhet. Här arbetar medarbetare med flerårig arbetslivserfarnhet men även mer juniora medarbetare. I Safe City teamet har du som junior möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter efter din kompetens eller intressen.

Safe City teamet skapar videolösningar som exekverar på flera olika systemkomponenter. Arbetet i teamet kommer ske nära både produktledning och användarna där ni tillsammans hittar lösningar.

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Vi söker dig som gillar programmering och har erfarenhet av Linux. Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område, t ex Datateknik eller InfoCom. Arbetet kräver en lagspelare som har lätt för att jobba med nya människor. Vi tror också att du är resultatorienterad och har lätt att hantera många uppgifter samtidigt. Tjänsten kräver att man är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift då arbetet ställer krav på kommunikation inom båda.

Meriterande (men inget krav) är erfarenhet från ett eller flera av följande områden:

• C / C++
• Java
• Go
• Javascript / React

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid, tillsvidare
• Placering: Lund, Ideon
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis Communications önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Referens

15027682-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till