Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior utvecklare som vill arbeta inom DevOps! jobb i Umeå på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior utvecklare som vill arbeta inom DevOps! på Academic Work

Junior utvecklare som vill arbeta inom DevOps!

Academic Work Umeå, Västerbottens län Heltid
Är du i starten av din karriär och vill arbeta i en större organisation med goda utvecklingsmöjligheter? TietoEVRY söker nu vassa juniora utvecklare inom DevOps som vill vara med och utvecklas tillsammans med organisationen. Här får du erfarenhet av att jobba i team tillsammans med seniora medarbetare och ges möjlighet att växa i din roll. Ta chansen och sök tjänsten som utvecklare hos vår kund redan idag!


Om tjänsten
TietoEVRY ser detta samarbete som långsiktigt och du kommer få en gedigen introduktion och en mentor som hjälper dig att komma in i rollen. Du kommer att arbeta i ett team bestående av 11 medarbetare med varierande erfarenhet där samarbete och kunskapsöverföring är en självklarhet.

Du erbjuds

* Ett utbildningspaket värt 30 000 med skräddarsydda utbildningar kopplat till ditt intresse och vad som är aktuellt för tjänsten
* En tillsvidareanställning via Academic Work där både vårt och TietoEVRY:s mål är att du ska bli överrekryterad till TietoEVRY

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos TietoEVRY. Tietos intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
Som junior utvecklare inom DevOps kommer du bland annat arbete med både utveckling och processutveckling.
Vi söker dig som

* Har ett genuint intresse för programmering och teknik samt har en högskoleutbildning inom system- eller datavetenskap, datateknik eller motsvarande.
* Mycket goda kunskaper i engelska både i tal och i skrift, då TietoEvry arbetar i en internationell miljö

Som person ser vi att du..

* En problemlösare
* Har en god samarbetsförmåga
* Är självgående

Övrig information

* Start: 1/9
* Omfattning: Heltid
* Placering: Umeå
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TietoEVRY:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
TietoEvrys mål är att vara kundernas förstahandsval för affärsförnyelse och det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden. I en snabbt föränderlig värld kan varje bit av information användas för att skapa nytt värde. Tieto vill omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder sin mjukvara och sina tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor, hjälper kunder att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15052383-SE