Jobbet Junior utvecklare som är redo att starta sin karriär i Linköping! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior utvecklare som är redo att starta sin karriär i Linköping! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort tekniskt intresse? Gillar du programmering och kanske har gjort egna projekt på din fritid? Vill du testa dina vingar hos några spännande företag i Linköping? Låt oss då förklara varför detta är ett jobb för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting samarbetar nu med en välkänd aktör inom IT-branschen som har verksamhet på flera orter runt om i landet. Det är ett konsultbolag som i Linköping jobbar med några riktigt stora och välkända företag som är etablerade internationellt samtidigt som de även har konsulter ute hos mindre och nischade kunder – allt utifrån kundens behov och konsultens önskemål samt kompetens.

Vi vill hitta dig som är nyfiken på att komma ut i arbetslivet och starta din karriär och som känner att Linköping är den rätta platsen att göra detta på. Kanske har du någon koppling till orten sedan tidigare och längtar tillbaka eller så kanske du för första gången vill uppleva en glass på Bosses glassbar, en promenad längs Stångån eller vill se någon av alla de platser som Lars Winnerbäck så vackert sjunger om. Detta tillsammans med att Linköping ligger i framkant vad gäller teknik och spännande företag som jobbar inom området - alltifrån stora utvecklingsföretag med flera tusen anställda till start-ups som just kommit igång, är vi övertygade om att detta är en fantastisk möjlighet för dig att få en bra start i arbetslivet.

Vi erbjuder dig en anställning genom StudentConsulting under 6 månader, därefter är planen att du blir anställd på konsultföretaget och du kan sedan längre fram erbjudas en anställning ute hos deras kunder om du så önskar. För att känna dig trygg i din nya tillvaro kommer du få en erfaren konsult som mentor, en person som kan guida dig rätt och svara på frågor och finnas tillhands som bollplank när allt känns nytt och lite ovant. På konsultföretaget finns det fler anställda som är Young Engineers, så du behöver inte känna dig ensam i att vara ny i din roll och det är fler än du som nyligen flyttat till Linköping.

Detta söker vi:

Vi letar efter dig som nyligen har tagit, eller inom snar framtid kommer att ta, din examen som civilingenjör, högskoleingenjör eller har en teknisk utbildning på kandidatnivå inom data. Efter din introduktion kommer du att få arbeta med varierande uppgifter inom systemutveckling ute hos företagets kunder. De arbetar ofta med långsiktiga konsultuppdrag så att du får möjlighet att få en bra förståelse för kundens behov och kan vara med och utveckla delar som du kan se resultatet av i verksamheten. För att passa som konsult söker vi dig som har kunskap inom C, C++, C# eller Java, det finns inget krav på tidigare arbetslivserfarenhet. Du är en person med stort tekniskt intresse som är lösningsfokuserad med god förståelse för att sätta kundens behov i centrum. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Visst är det här ett jobb för dig? Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare via mail, så tar vi kontakt med dig. Vi jobbar löpande med urval och den första kontakten med våra kandidater sker via telefon och därefter är nästa steg en intervju via Skype. Tipsa dina vänner om tjänsten och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tillsätter tjänsterna så fort vi hittat rätt kandidater och uppstart sker i överenskommelse med kandidaten. Läs mer om StudentConsulting och skicka in din ansökan genom att skapa en profil på studentconsulting.com.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

46864

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till