Jobbet Junior utvecklare sökes till spännande tjänst i Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior utvecklare sökes till spännande tjänst i Västerås publicerad av Framtiden AB

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning


Är du en passionerad utvecklare med genuint intresse av digitalisering och tekniska lösningar? Vill du komma till en arbetsplats där du har stort inflytande och känner hög delaktighet i projekten? Då har vi tjänsten för dig! Ansök redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
Hos vår kund får du som utvecklare möjlighet att föra projekt från idéutveckling och lansering, till vidareutveckling och förvaltning. Här har du stort inflytande och ditt intresse för den digitala resan och kodning speglas i ditt arbete och förmåga att tänka i nya banor. Du kommer att ingå i ett team med 8 andra utvecklare som sitter i Västerås, samt ofta i nära dialog med industriledande kunder. Dina arbetsuppgifter kommer i början att vara som stöttande funktion av projekten för att sedan ta dig an dina egna.

Om företaget
Vår kund arbetar med digitala lösningar där unika upplevelser inom utveckling och teknik erbjuds mot lokala samt globala marknader. Företaget växer och söker fler medarbetare som vill vara med och bidra till framgångsresan. Här får du som utvecklare arbeta med likasinnade kollegor som alla har ambitionen att effektivisera och underlätta försäljning och marknadsföring för kunderna. Detta är ett företag som genomsyras av engagemang och passion för teknik och utveckling i framkant. De sitter i fina lokaler i centrala Stockholm.

Din profil
Att du har intresset och drivet inom programmering är viktigt. Vi ser att du har erfarenhet samt kunskap inom webutveckling med Net, C# och Angular. Projekten omfattar båda front-end utveckling med Angular, LESS och TypeScript samt back-end utveckling i ASP.Net MVC med WebAPI och Entity Framework. Skallkrav - .Net, C#, JavaScript - Svenska och Engelska i tal och skrift - Gediget intresse för programmering Meriterande - Erfarenhet av programmering, system som back-end och front-end - Programmering från tidigare arbete eller på fritiden

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Arbetsort: Västerås Start: Omgående eller enligt ök

Referens

20786

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till