Jobbet Junior utvecklare mot inbyggda system till Axis Communications har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior utvecklare mot inbyggda system till Axis Communications publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Är du junior mjukvaruutvecklare som vill bli ännu vassare inom C-programmering med Linux som arbetsmiljö? Vill du arbeta på en arbetsplats där du är en självklar del av teamet och får komma med egna idéer till utvecklinsgprojekt? Axis befinner sig i stark tillväxt och ser möjligheter att växa ytterligare med en person som brinner för hårdvarunära utveckling!
Här är drömjobbet för dig som ser lösningar snarare än problem och vill jobba på ett världsledande och multinationellt bolag i framkant. Sök tjänsten redan idag!


Om tjänsten
Bor man i Malmö- och Lundregionen har man knappast kunnat missa att det händer mycket hos Axis, det är en framgångsresa med fokus på innovation och utveckling av verksamheten. På Axis Communications i Lund uppmanar man till innovativa lösningar och ligger i framkant vad gäller utveckling inom nätverksbaserad kameraövervakning.

Avdelningen Fixed Domes Firmware är ansvarig för utveckling av inbyggd mjukvara till nya nätverkskameror av typen Fixed Dome behöver i detta nu förstärkning av dig som drivs av komplex kod i kombination med gott samarbete.

Du erbjuds

• En tydlig introduktion samt en mentor som tar ett personligt intresse i din utveckling för att du ska komma in bra i rollen och teamet.
• Vara del av en utvecklarmiljö med väldigt varierande arbetsuppgifter, eftersom man sällan stöter på samma problem och utmaningar så kommer du ständigt att utvecklas och lära dig mer.
• Att ingå i ett varmt, inkluderande team där man värderar god stämning och att ha kul på jobbet.
• Dagliga frukostar och med jämna mellanrum hålls det inspirationsföreläsningar som man uppmanas närvara på. Det finns även en sportgrupp på Axis som ansvarar för att göra kul saker som att anordna Padel och Futsal, det finns även ett gym på företaget för så väl anställda som konsulter.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
I rollen som utvecklare kommer du tillhöra ett större team på 22 personer bestående av både seniora och juniora C-programmerare som tar fram ny funktionalitet i kamerorna och ser till att den övriga Linuxplattformen kvalitetssäkras inför lansering av Axis nya kameror på marknaden.

Arbetet sker i projektform där medarbetare från många olika discipliner ingår, mjukvara, bildkvalitet, mekanik-, elektronik, industridesign, produktionsteknik, med flera. Axis har ett tätt samarbete över avdelningsgränserna för att jobba så effektivt som möjligt och utveckla marknadens bästa produkter.

Du kommer att

• Utveckla mjukvara i C för ett inbyggt Linux-system (Axis kameror)
• Programmera i Linuxmiljö, t ex GDB, Git och Gerrit
• Designa och implementera ny funktionalitet som möter Axis kunders krav
• Integrera funktionalitet från övriga avdelningar inom Axis, samt integration av Axis nya funktionalitet tillbaka till den gemensamma Linux-plattformen

Tjänsten passar dig som verkligen brinner för att skapa avancerade mjukvarulösningar med fokus på säkerhet och stabilitet. Du trivs med att arbetsuppgifter inom ett brett område och tycker att utvecklingsarbete fungerar som bäst när man arbetar i nära samarbete med andra.

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Vi söker dig som gillar C eller C++ programmering med Linux som arbetsmiljö. Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område.

Vi ser att du har:

• Goda kunskaper i C eller C++ programmering
• Linux kompetens (gärna flera distributioner)
• Flytande i både svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande är erfarenhet från ett eller flera av följande områden:

• Linux user space, kernel space och device drivers
• Debug-verktyg, GDB, Valgrind, etc
• Erfarenhet av scriptspråk, shell, python, perl, etc.
• Hårdvarunära programmering, Micro Controllers (MCU)

I den här processen kommer vi lägga stor vikt vid ditt intresse för just utveckling i C, så har du gjort projekt skriv gärna detta i din ansökan

Som person ser vi att du är ambitiös och har en stor passion inom IT vilket gör att du ständigt strävar efter att lära dig det allra nyaste och senaste på marknaden. Vidare är du en lagspelare som har lätt för att jobba med nya människor. Vi tror också att du är resultatorienterad och har lätt att hantera många uppgifter samtidigt.
Hos Axis gillar man att snacka nya tekniker och lösningar så detta gör du gärna i fikarummet. De råder en ödmjuk och öppen stämning hos Axis, så vi ser att du gärna hjälper andra och inte räds för att fråga om hjälp av mer erfarna kollegor.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Lund, Ideon
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis Communications önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Axis Communications är inte bara ett företag, Axis är en kultur, ett sätt att leva. Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. De tillåter och uppmuntrar deras anställda till självständigt tänkande - samt leva efter deras värderingar: Act as one, Always open och Think big!

Referens

15037055-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till