Jobbet Junior utvecklare med stort intresse för programmering har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior utvecklare med stort intresse för programmering publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Har du ett brinnande intresse för programmering? Vill du arbeta på ett nyöppnat kontor i Jönköping med ett stabilt och tryggt företag i ryggen? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som programvaruutvecklare på Softhouse consultings nya kontor i Jönköping kommer du att få den unika möjligheten att vara med och starta upp något nytt från början. Kontoret i Jönköping ska växa och du kan bli en del av utvecklingen.

Du kommer huvudsakligen att få arbeta med utvecklingsprojekt som konsult mot Softhouses kunder, vilka varierar mellan statliga och privata företag och organisationer. Som junior programvaruutvecklare får du en mentor som hjälper dig att introduceras och utvecklas samt håller i introduktion på plats på Softhouse.

Du kommer att arbeta projektbaserat och majoriteten av din tid kommer att läggas på arbete ute hos dina kunder. Exempel på projekt kan vara att hjälpa kunder med deras IT-miljö genom att t.ex. utveckla applikationer. Projektens längd varierar och kan vara allt från 2 veckor till flera år hos samma kund.

Om företaget
Softhouse är ett konsultföretag som är riktigt bra på att utveckla lösningar med mjukvara och att utveckla människor i verksamheter. Detta har de gjort sedan starten 1996 och är idag ett av de ledande företagen i Skandinavien på Lean & Agile. Totalt är de cirka 200 anställda på deras olika kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Karlskrona, Växjö, Jönköping och Sarajevo.

Deras huvudsakliga marknad finns i Skandinavien och då i huvudsak i Sverige. Utvecklingsprojekt där deras konsulter arbetar åt företagets kunder sker oftast på lokal nivå och detta utgör cirka 90% av verksamheten. De andra 10% ägnas åt coachning verksamhet på nationell nivå där Softhouse hjälper företag med mjukvaruutveckling i form av utbildningar och coachning för att utveckla deras verksamhet och medarbetare.

Softhouse värnar om sina anställda och på hela företaget råder en familjär känsla där alla hjälper alla och man tar del av varandras kompetenser. Kollegorna besitter en hög kompetens och ambitionsnivå och då alla finns för varandra och delar med sig av sina kunskaper ges alltid möjligheter för utveckling i sin egen professionella roll. Softhouse erbjuder alla sina anställda trygga villkor med bland annat sjuk- och pensionsförsäkring. Som anställd har du också rätt till ett generöst friskvårdsbidrag.


Din profil
Skallkrav:
• Högskoleutbildning mot programvaruteknik eller liknande
• Svenska & engelska i tal och skrift
• Hobbyprojekt inom programmering

Meriterande:
• B-körkort
• Erfarenhet av liknande arbete

Som person ser vi att du är genuint intresserad av programmering och brinner för ditt arbete. Du är extremt duktig och vill ta chansen att lära dig mer och utvecklas.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Omfattning: Heltid, dagtid
Startdatum: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Jönköping

Vi behandlar ansökningar löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka in din ansökan redan idag!


Referens

18707

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till