Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Junior utvecklare med intresse för audio till Axis job in Lund at Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Junior utvecklare med intresse för audio till Axis på Framtiden

Junior utvecklare med intresse för audio till Axis

Framtiden Lund, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Har du en teknisk utbildning och vill få chansen att bli en del av ett spännande och kreativt team som utvecklar framtidens teknologier kopplat till video och ljud? Missa då inte denna möjlighet!


DINA ARBETSUPPGIFTER

Som utvecklare hos Axis kommer du att ingå i deras avdelning Core Technology Media. Här blir du en del av ett innovativt och kvalificerat team på 17 personer som arbetar långsiktigt med att utveckla nya teknologier kopplat till video och ljudplattformar. Core Technology Media arbetar nära slutkunder för att förstå värde och utveckla nya koncept inom ett starkt partnerskap. Här finns ett driv för nytänk och att ständigt förbättra och ta nästa steg i utvecklingen av framtida teknologier. Arbetssättet är Agilt och enligt Scrum-modellen där ni tillsammans i teamet kör planering varannan vecka samt Stand-ups tre gånger i veckan.

Ni är uppdelade i mindre team på 2-3 personer där ni i nära samarbete med varandra täcker hela utvecklingskedjan från långsiktig övervakning och idéskapande till att bygga tekniska plattformar och utveckling av nya tekniker för marknaden. Du kommer att arbeta med att utveckla kodbasen och underhålla den, främst genom C- och Python-programmering där de arbetar i en Linuxmiljö. Du kommer även att få arbeta med tester och se till att de fungerar korrekt, bygga upp ramverk inom de automatiserade testerna och jobba med felrapportering. Allting görs tillsammans i teamet, du kommer att få en mentor och bra med stöttning från dina kollegor!

OM FÖRETAGET

Axis Communications är en global och marknadsledande innovatör med huvudkontor i Lund. Huvudfokus ligger på företagets nätverksbaserade videövervakningssystem och ökad säkerhet för miljoner människor runt om i världen. Företagets innovativa lösningar ökar säkerheten bland annat på flygplatser, fängelser, i detaljhandeln, på universitet och banker. Kulturen hos medarbetarna präglas av en hjälpsamhet och ödmjukhet samtidigt som alla vill utvecklas och bli bäst på det de gör. På huvudkontoret i Lund jobbar ca 1900 personer och globalt totalt 3000, det finns med andra ord mycket stora utvecklingsmöjligheter inom företaget!

DIN PROFIL
Vi ser gärna att du som sökande har en teknisk utbildning, inom vilket område är brett men vi tror att du har ett stort intresse för att utvecklas i teknikvärlden. Du är en engagerad och innovativ person med en stark personlig drivkraft. Vidare tror vi även att du är en lagspelare och drivs av att hela tiden utveckla dig själv och teamet du jobbar i.

Skallkrav 

  • Högskole-/civilingenjörsutbildning i data, teknisk fysik, elektronik, signal eller reglerteknik m. fl. 
  • Kunskaper i C
  • Kunskaper av Linux
  • Engelska i tal och skrift 

Meriterande 

  • Kunskaper i Python
  • Kunskaper av Linux 
  • Erfarenhet från video eller audio

OM OSS

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Lund
Arbetstider: 08.00 – 17.00
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! ​


Högskole-/civilingenjörsutbildning i data, teknisk fysik, elektronik, signal eller reglerteknik m. fl. Kunskaper i C Kunskaper av Linux Engelska i tal och skrift

Rekommenderade jobb

Junior utvecklare med intresse för audio till Axis
Framtiden Lund Heltid
Uppfinningsrik Embeddedutvecklare till rt-labs i Malmö
RT-Labs AB Skåne län - Malmö Heltidsanställd
Ej angett
Industrielektriker till Alfa Laval i Lund
Alfa Laval AB Skåne län - Lund Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000033956975