Jobbet Junior utvecklare inom inbyggda system har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior utvecklare inom inbyggda system publicerad av Skill

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Linköping
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Vill du arbeta i ett spännande företag som är ledande inom sitt område? Vi söker nu en junior mjukvaruutvecklare till Saab Aeronautics och Gripen E-projektet. Du får möjligheten att jobba i ett tight team bestående av både nya och mer erfarna medarbetare - här får du chansen att både utveckla och utvecklas!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är nästan 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. På Saab jobbar vi med ledande teknik och satsar mycket på utveckling och forskning. Just nu befinner sig Saab i en expansiv fas och söker medarbetare som kan vara med och utveckla framtiden tillsammans med oss. På utvecklingsavdelningen inom affärsområdet Aeronautics arbetar vi med hela systemutvecklingskedjan, från hårdvara till mjukvara och från taktiska och tekniska stödsystem till flygande system. Vi arbetar och löser uppgifter tillsammans i agila team med många kontaktytor internt på Saab. Området Avionik ansvarar för utveckling av flygplanets grundplattform (datorarkitektur, mjukvaruarkitektur, implementation av lågnivå- och säkerhetskritisk mjukvara). Inom området ansvarar vi även för utvecklingsprocess och metodik inom mjukvaruutveckling. Vår verksamhet lägger grunden för hela den övriga funktionsutvecklingen inom Gripen E-projektet.

Dina arbetsuppgifter
Teamet som du blir en del av består av 5–10 personer som arbetar tätt ihop. Tillsammans kommer ni jobba hårdvarunära med inbyggda system i Avionikplattformen i Gripen E. I arbetet ingår mycket samarbete både internt men även externt mot andra avdelningar samt leverantörer. I denna roll får du lära känna produkterna och det finns goda möjligheter att utvecklas inom ditt intresseområde, om du så är intresserad att gå mer mot system, hårdvara eller mot projektledning. Då du kommer att arbeta med säkerhetskritisk mjukvara är noggrannhet och god dokumentation av stor vikt. Inledningsvis kommer du få ta del av en gedigen introduktionsutbildning för att göra starten så bra som möjligt.

Din profil
Du har högskoleutbildning inom relevant område och erfarenhet av att arbeta med: - C/C++ - Inbyggda system - Realtidssystem - Linux - GIT Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och problemlösning. För att trivas i rollen tror vi att du är en ansvarstagande och kommunikativ person som trivs med att arbeta med hårdvarunära mjukvara. Då du kommer att arbeta i team och ha mycket kontakt med andra ser du samarbete och kunskapsutbyte med dina kollegor som en självklarhet. Du har även goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och kräver därför svenskt medborgarskap.

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag med goda förutsättningar till övertagande och en anställning på Saab. Urval pågår löpande så ansök redan nu! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Ida Thidblom på 013-32 94 16 alternativt ida.thidblom@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3091

Liknande jobb

Montörer till Scanfil Åtvidaberg Skill
Business Support Norrköping Lernia
Tekniker med el-erfarenhet sökes! Norrköping Framtiden
Site Manager sökes! Linköping Framtiden
Engagerad Konstruktör Linköping SAAB
Helikoptertekniker Linköping SAAB
Bemanningsansvarig Mjölby Toyota Material Handling
Distriktssäljare Tranås Batteripoolen
Databaser, hur kul är inte det? Linköping Framtiden
Mjukvaruutvecklare inom automotive Linköping Syntronic
Elingenjör Finspång Unik Resurs
Junior Ingenjör som vill utvecklas Norrköping Unik Resurs
Grävmaskinist sökes! Katrineholm Framtiden
Grävmaskinist sökes! Norrköping Framtiden

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till