Jobbet Junior utvecklare inom inbyggda system! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior utvecklare inom inbyggda system! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning


Är du en kreativ person som tillsammans med ett team av drivna och engagerade kollegor vill göra skillnad i människors vardag? Har du ett stort intresse för teknik och vill lära dig mer om inbyggda system? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en embeddedutvecklare som vill vara med och utveckla samtiden och framtidens inbyggda system. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att arbeta med programmering och ta fram test- och styrutrustning. Du kommer även att arbeta i olika projekt för inbyggda system. Du ingår i ett kompetent team och får dagligen arbeta med duktiga utvecklare. Till en början kommer du sitta i in-house projekt där du även får tillgång till en mentor som ska hjälpa och coacha dig i ditt arbete.

Om företaget
Vår kund är ett internationellt produktutvecklingsföretag med över 2000 medarbetare. De är en effektiv partner genom hela produktutvecklingsresan och har kunder inom fordon-, telecom- och energiindustrin. De erbjuder en arbetsmiljö som genomsyras av gemenskap, glädje och engagemang.

Din profil
Skallkrav: - Utbildning inom relevant område, exempelvis inbyggda system, datavetenskap eller systemvetenskap - Svenska och engelska i tal och skrift - Körkort B - Kunskap i språken C och C++ Meriterande: - Kunskap i LabView, C#, Java, .NET och operativsystemet Linux - Haft programeringsprojekt på fritiden i de ovan nämnda språken - Skrivit ditt examensarbete mot ett teknikföretag Vi ser att du som söker är en nyfiken och driven person som vill utvecklas i ditt arbete. Du ska ha ett stort intresse för teknik och en vilja att alltid lära dig mer. Du vill ha kul med dina kollegor och är en person som vågar prova nya tekniker.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Ort: Västerås Omfattning: Heltid, 8-17 Start: Augusti/September

Referens

19879

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till