Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior utvecklare inom 5G sökes! jobb i Trollhättan på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior utvecklare inom 5G sökes! på Framtiden

Junior utvecklare inom 5G sökes!

Framtiden Trollhättan, Västra Götalands län Heltid
Har du ett stort intresse för programmering och inbyggda system? Är du ny i karriären som utvecklare och vill jobba i utmanande projekt inom telekom i Trollhättan? Ta möjligheten och ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta i en komplex utvecklarroll där du får vara en del av ett team som sköter hela processen i ett projekt – från systemering, testning, design, kodning till klar produkt. Du jobbar för ett stort konsultbolag i inhouse-projekt inom telekom med projekt inom utveckling av radiobasutveckling och 5G-nät.

Du kommer i rollen arbeta tillsammans i team där man hjälps åt med samtliga uppgifter – allt för att komma i mål tillsammans. Teamen är korsfunktionella och du kommer få möjlighet att arbeta tillsammans med en härlig mix av juniora och seniora personer.


Om företaget
Vår kund är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom systemutveckling, systemintegration och systemsäkerhet. Det är ett högteknologiskt företag som har internationella karriärmöjligheter och jobbar inom flera branscher. Företaget värnar för den individuelle och ser positivt till personlig och karriärmässig utveckling inom företaget.


Din profil
Krav:
- Goda kunskaper inom C/C++
- Starkt programmeringsintresse
- YH eller Högskoleingenjör, med fördel inom: Data/IT, Mekatronik, Elektro, teknisk fysik eller likvärdigt
- Engelska

Meriterande:
- Svenska
- Portfölj att uppvisa
- Java/Python

Personlighet:
Vi ser stor vikt i att du brinner för utveckling och tycker det är spännande med både systemutveckling, testning och design och vill gärna vara med och se hela delen i en process. Vidare är du nyfiken, framåt och älskar att hela tiden utvecklas. Detta är en perfekt start för dig som är ny i branschen och vill komma i ett innovativt bolag med ny teknik.


Om oss:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget


Villkor
Start: Snarast eller enligt ök
Omfattning: Heltid
Placering: Trollhättan

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 – 036 12 32
[ Link removed ]
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Krav: - Goda kunskaper inom C/C++ - Starkt programmeringsintresse - YH eller Högskoleingenjör, med fördel inom: Data/IT, Mekatronik, Elektro, teknisk fysik eller likvärdigt - Engelska Meriterande: - Svenska - Portfölj att uppvisa - Java/Python
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000069037220