Jobbet Junior utvecklare inom 5G har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior utvecklare inom 5G publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Har du ett stort intresse för programering och inbyggda system? Vi söker nu flera kandidater som är nya i karriären som utvecklare och vill jobba i utmanande projekt inom telekom i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta i en komplex utvecklarroll där du får vara en del av ett team som sköter hela processen i ett projekt – från systemering, testning, design, kodning till klar produkt. Vår kund arbetar med korsfunktionella team. Du jobbar för ett stort konsultbolag i inhouseprojekt inom telekom som har stora projekt inom utveckling av radiobasutveckling och 5G-nät. Uppdragen och projekten kan vara olika långa, och vissa är befintliga system som skall vidareutvecklas och vissa är nya funktioner som skall utvecklas från början. Du sitter i ett team på 6-8 personer där man tillsammans hjälps åt med samtliga uppgifter – allt för att komma i mål tillsammans. Systemen är främst utvecklade i C så därför är det starkt meriterande om du kan detta sedan innan. Utveckling sker även i C++ eller Java. Här kommer du få jobba tillsammans med ett flertal seniora personer som arbetat för både företaget och med utveckling länge. Detta tillsammans med ett flertal nyexaminerade eller juniora.

Om företaget
Vår kund är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom systemutveckling, systemintegration och systemsäkerhet. Det är ett högteknologiskt företag som har internationella karriärmöjligheter och jobbar inom flera branscher. De åtar sig stora och spännande uppdrag både ute hos deras kunder och inhouse i egna trevliga lokaler på Lindholmen. Företaget värnar för den individuelle och ser positivt till personlig och karriärmässig utveckling inom företaget.

Din profil
Vi söker dig som är nyexaminerad och junior utvecklare. Du har avslutad utbildning inom Data/IT/teknik och vill jobba med utveckling inom telekombranschen. Det viktiga är att du brinner för utveckling och tycker det är spännande med både systemutveckling, testning och design och vill gärna vara med och se hela delen i en process. Du skall ha goda kunskaper av antingen C, C++ eller Java och gärna ha gjort något arbete eller examensarbete med dessa verktyg och gärna relaterat till telekomindustrin. Detta är ett jobb som till en början är i inhouseprojekt men på sikt, efter eget intresse, kan bli ute hos kunder också. En perfekt start för dig som är ny i branschen och vill komma in tryggt och säkert i din karriär! Krav: - Minst 3-årig avslutad utbildning inom data/IT/teknik eller liknande - Bra kunskaper av C, C++ eller Java - Starkt programmeringsintresse Meriterande: - Svenska

Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse Placering: Göteborg Omfattning: Heltid, tillsvidare Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan.

Referens

19473

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till