Jobbet Junior Utvecklare / Java / DevOps / Nyexad Javautvecklare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Utvecklare / Java / DevOps / Nyexad Javautvecklare publicerad av Bravura

Sista ansökningsdag idag
Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en nyexaminerad utvecklare med kunskap i Java? Har du ett stort tekniskt intresse och vill ingå företagets tillväxtresa? Då kan detta vara något för dig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har ett långsiktigt behov och har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Företaget är ett internationellt bolag som levererar helhetslösningar inom IT och telekom till företag och privatpersoner. De verkar på en marknad som ständigt växer och förändras samt har en förväntan på sig att alltid leverera nya och bättre lösningar. Företaget arbetar hårt tillsammans för att möta dessa krav, därför blir deras arbetssätt och medarbetare nyckeln till framgång. Arbetssättet präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Företaget drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kunderna i fokus. Det gör att alla deras anställda kan och förväntas bidra till deras övergripande mål vilket är att vara bäst på att skapa värde för kunderna. Du tillhör ett team som bland annat utvecklar och bibehåller integrationskomponenter till strategiska projekt inom företaget och förbättrar kod genom att använda ny teknologi och proaktivt förbereda er för framtida utmaningar. Teamets starkaste kompetens är inom Java.

Arbetsuppgifter

I rollen som junior utvecklare tillhör du ett DevOps-team som ansvarar för hela processen, från kravställning till att utveckla kod i produktion samt förvalta och förbättra. Teamet ansvarar också tillsammans för systemtester och integrationer. Din arbetsgrupp genomsyras av en ansvarskänsla där alla tar ansvar för det som ligger i produktion oavsett vem som har lagt ut arbetet. I ansvaret för processen ingår även arbete med exempelvis rätta buggar i ett projekt och parallellt vara i uppstartsfas i ett annat. Du arbetar i en agil process som är unikt kombinerad av just ditt team med inspiration från bland annat Scrum och Kanban. Teamet arbetar kommunikativt gentemot kund för att kunna definiera kravställningen och utveckla en detaljerad design samt implementera lösningar.

Formella krav

• Relevant universitetsutbildning • Erfarenhet av Java från skola/egna projekt • Erfarenhet av agila arbetssätt • Stort intresse för programmering • Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift Som person har du ett genuint intresse för programmering och ett kreativt tänk som kan omsättas i handling. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och driver ditt arbete framåt självständigt, samtidigt som du har förmågan och intresset att samarbeta med andra. Som person är du hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. Att vara öppensinnad, driven och ha en bra inställning till ditt arbete är en förutsättning. Du inser vikten av att hålla en god kvalitet i ditt arbete och du är bra på att hantera en dynamisk roll som ibland kräver att du snabbt växlar fokus till mer prioriterade arbetsuppgifter

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord:

Referens

2852501

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till