Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior Treasury manager till globalt bolag jobb i Stockholm på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior Treasury manager till globalt bolag på SJR AB

Junior Treasury manager till globalt bolag

SJR AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Är din ambition att göra karriär och utvecklas inom treasury? Vill du arbeta på ett stort, internationellt och välkänt bolag där du får vara med och utveckla den nya generationens treasuryfunktion? Då kan det här vara tjänsten för dig!

SJR har nu fått förmånen att hjälpa vår kund att utöka sitt team med en junior treasury Manager! Du kommer att få arbeta i en bred och varierad roll hos vår kund som är en global och välkänd arbetsgivare.  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som junior treasury Manager kommer att innefatta:  

  • Valuta och likviditetshantering
  • Hantering av finansiella risker 
  • Cash management-relaterade frågor 
  • Management reporting 
  • Leda eller assistera i olika Corporate Finance-projekt inklusive Working Capital
  • Värderingar av finansiella instrument och riskanalys 
  • Delta i det kontinuerliga arbetet att förbättra Treasuryfunktionen

Vår kund sitter sedan ett par år tillbaka i ett nybyggt kontor i Kista. Kontoret är aktivitetsbaserat och det råder ett modernt arbetssätt. Till hösten kommer vår kund att arbeta två dagar på plats från kontoret och restrerande dagar hemma.

Din bakgrund

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har jobbat något eller några år inom redovisning/controlling. Det är såklart väldigt meriterande om du till och med har arbetat med eller nära treasury. 

Du har goda kunskaper i Microsoft Office och då vi verkar i en internationell miljö är dina kunskaper i engelska utmärkta både i tal och i skrift. 

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som utmärks av att du är en prestigelös och flexibel person som trivs i en bred och varierad roll. Du trivs i en föränderlig miljö. Vidare så är du analytisk, noggrann och har ett intresse för både detaljer och helheter. Du är en lagspelare som är bra på att samarbeta med andra människor. Andra egenskaper är att du är nyfiken och vill vara delaktig i att driva utvecklingen av vår treasuryavdelning samt vill växa i rollen och inom treasury. 

Ansökan 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Emma Hultberg på 0766471641. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-07-30. Intervjuer hos kund kommer atts ke digitalt första veckan i augusti. Detta är ett konsultuppdrag med start första september och sex månader framåt. Men vår kund behöver rekrytera så för rätt person är detta möjligt att övergå i en tillsvidareanställning. 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar. Om företaget SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. 

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Junior treasury manager

 

Rekommenderade jobb

Junior Treasury manager till globalt bolag
SJR AB Stockholm Heltid
Business analyst till bank i centrala Stockholm
SJR AB Stockholm Heltidsanställd
Interim Redovisningsekonom till retailbolag på Södermalm
SJR AB Stockholm Full-Time
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1259984-260111