Jobbet Junior Treasury Analyst till konsultuppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Treasury Analyst till konsultuppdrag! publicerad av Amendo Bemanning

Jobbet utgår om 6 dagar
Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Jobbar du eller har jobbat inom treasury under några år och trivs med att ständigt utmanas, utvecklas och träffa nya människor? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig! Nu söker vi dig som har några års erfarenhet inom treasury och är intresserad av att arbeta som konsult. Att arbeta som konsult hos Amendo i Stockholm innebär att du får möjlighet att bredda din kompetens genom uppdrag på företag i olika branscher. Konsultuppdragen är ofta av längre karaktär och kan också leda till anställning hos våra kunder. Så ta möjligheten att bygga ditt CV med nya erfarenheter, komma i kontakt med nya företag och utveckla ditt nätverk!

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Arbetsbeskrivning

Till vår konsultverksamhet söker vi nu konsulter som har jobbat inom treasury under några år och som vill utvecklas och bredda sin kompetens inom områden som front office, middle office och backoffice. Som konsult hos Amendo kommer du att stötta våra kunder inom deras treasuryfunktion och arbeta med uppgifter såsom:

  • Likviditetsplanering
  • Avstämningar
  • Intern rapportering
  • Betalningar
  • Valutafrågor/fx
  • Cash management
  • Finansiell hedging

Du kommer få chansen att vara med och förbättra och effektivisera processer och rutiner, utveckla arbetssätt och vara en stöttande funktion inom bolagen. 

Kvalifikationer och egenskaper

- Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande utbildningsbakgrund

- Du har mellan 2-6 års arbetslivserfarenhet inom treasury inom roller som front office, middle office eller backoffice

- Du har goda kunskaper i svenska och engelska

- Vi söker dg som har vilja och engagemang i att leverera hög kvalitet i ditt arbete. Du kan arbeta självständigt och har god samarbetsförmåga

För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Du tar ansvar i rollen som konsult, är engagerad i ditt uppdrag och Amendos ansiktet utåt.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. [ Link removed ]  

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Oskar Windolf, [ Email address blocked ] . Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Referens

teamtailor-957512-179819

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till