Jobbet Junior testingenjör till spännande roll i fordonsbranchen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior testingenjör till spännande roll i fordonsbranchen publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Vill du vara med och utveckla morgondagens nya funktioner? Här får du chansen att arbeta med både mjuk- och hårdvarutest mot en stor och framträdande aktör inom fordon!

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att arbeta mot en av de stora aktörerna i dagens fordonsindustri. Här får du chansen till en problemlösande tjänst där du får använda både din teoretiska och praktiska kunskap för att utveckla både mjuk- och hårdvara. Du kommer att börja som testingenjör alternativt provningsingenjör och arbeta med att testa hela eller delar av komponenten. Dessa komponenter kan vara hela eller mindre elsystem. Som junior testingenjör kommer du börja med HIL-test (Hardware-in-the-loop) där du bygger upp en simulerad testmiljö och utför automatiserade tester. Inkluderande är också att bygga upp testriggen. Om du har intresse finns även chans till fysisk prövning av fordonet samt kundkontakt. Genom denna tjänst får du en bred produktkunskap som du sedan kan förvalta till att gå vidare till mer nischad och avancerad vidareutveckling av funktioner i dessa uppdrag. Du kommer att tillhöra ett större team med blandad kompetens. Vi söker dig som är en teamspelare, är tekniskt nyfiken och brinner för utveckling! Här får du som junior testingenjör chansen att vara med i hela ledet från detaljnivå till helhet. Beroende på din kunskap, bakgrund och intresse finns chans till olika typer av uppdrag.

Om företaget
Vår kund är ett expansivt utvecklingsföretag med verksamhet i huvudsak inriktad på inbyggda system, mekanik, produkt- och produktionsutveckling inom fordonsindustrin, men också övrig tillverkande industri. Vår kund erbjuder en trivsam arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter, där vikten läggs på dig och vad du vill utvecklas och arbeta inom. De satsar på kompetensutveckling och gör flertalet roliga aktiviteter och resor ihop, samt deltar varje år på robot-SM med företagets egna lag.

Din profil
Vi söker dig som har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom Data/IT, elektro, maskin eller liknande. Det viktiga är ditt intresse för inbyggda system, teknik och utveckling! Som person är du ödmjuk, lyhörd och flexibel. Du är en teamspelare som gillar att arbeta i projekt men har inte heller svårt för att arbeta självständigt. Du har ett tekniskt djup och är en nyfiken person. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av fordonsindustrin genom exempelvis examensarbete och/eller sommarjobb. Krav: •Högskole- eller civilingenjörsexamen inom Data/IT, elektro, maskin eller liknande. Inriktning mot inbyggda system. • Svenska och Engelska i tal och skrift • Matlab, Simulink, C, C++ Meriterande: • Python • Scrum • Kola eller Jira • Erfarenhet från fordonsbranchen genom sommarjobb eller examensjobb

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Arbetstider: 8-17 Arbetsort: Göteborg Omfattning: Heltid Start: september/oktober enlig ök Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet, skicka in din redan idag! Pga. semestertider ber vi dig om överseende för att återkoppling kring din ansökan och eventuella frågor kan dröja.

Referens

20256

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till