Jobbet Junior Testingenjör mot produktion har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior Testingenjör mot produktion publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltid
Lund
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Framtiden söker nu en junior Testingenjör mot produktion till ett ledande företag i Lund. I rollen får du möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter där du själv bestämmer hur mycket du vill utvecklas framåt. Vill Du arbeta på ett företag som anses vara ett av Sveriges bästa arbetsgivare och där Du får möjligheten att arbeta med professionella och motiverande kollegor?
Låter detta som något för dig så tveka in på att skicka in din ansökan redan nu, urvalet sker löpande!


Dina arbetsuppgifter
I rollen som junior Testingenjör mot produktion är du med och ansvarar för utveckling av olika typer av produktionstest såsom funktionalitetstestning och bildkvalitet, detta för att säkerställa att inga fel i produktionsprocessen påverkar kvaliteten på företagets produkter. Företagets breda produktportfölj innebär ett brett och varierat utbud av arbetsuppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter:

•Skriva testspecifikationer och utveckla produktionstestsekvenser med hjälp av TestStand samt utveckla produktspecifik testutrustning.
•Arbete med att optimera produktionen under nya introduktioner av produkter, med avseende på kvalitet och genomslag.
•Tillhandahålla produktionsstöd på alla typer av produktionsrelaterade problem.
•Ge förslag och delta i testsystemförbättringar.

Som junior får du en bra introduktion in i arbetsuppgifterna samt stöd från dina kollegor.


Om företaget
Vår kund är världsledande inom sin bransch. De erbjuder produkter och lösningar baserade på innovativa teknikplattformar. På huvudkontoret i Lund arbetar ca 1200 dedikerade kollegor med att ta fram branschens bästa resultat. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. Här möts man av nytänkande, ett klimat där man hjälps åt och där mycket stora utvecklingsmöjligheter finns.

Din profil
Vi söker dig som är ödmjuk, nyfiken och vågar ta ansvar. Du gillar problemlösning och att arbeta tillsammans med dina kollegor mot ett gemensamt mål. Samarbetsförmåga är A och O.

Krav

•Högskoleutbildning inom Elektro/Automation eller liknande
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Tekniskt intresse

Meriterande

•Erfarenhet av elektronikproduktion, exempelvis montering.
•Kunskap i Linux
•Kunskap i Python och C#
•Erfarenhet av National Instruments – TestStand.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Lund
Urval: Sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Referens

17135

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till