Jobbet Junior testare sökes för heltidsuppdrag hos spännande företag i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior testare sökes för heltidsuppdrag hos spännande företag i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du ett brinnande intresse för IT och vill arbeta med testning? Vill du ta chansen att arbeta på ett spännande IT-företag i Malmö? Är du dessutom engagerad, självgående och vill arbeta i ett team med härliga kollegor? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Till vår kund i Malmö söker vi nu en driven och engagerad testare på heltid. Vår kund är ett spännande IT-företag på frammarsch. De möjliggör digitala affärsinteraktioner med fullständig juridisk försäkran, och tillhandahåller system som utgör en ovärderlig bro mellan den fysiska och den digitala världen.

Då arbetet hos vår kund bedrivs i projektform får du i denna tjänst möjlighet att arbeta med en rad olika spännande projekt och med det som just du har talang för. Du arbetar i team med såväl andra testare som kollegor i andra arbetsroller. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta heltid, med start efter överenskommelse. Dina arbetstider kommer i tjänsten vara dagtid mån-fre. Du kommer i denna tjänst vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Du kommer bli anställd i en provanställning där avsikten är att du skall gå över i anställning till det aktuella företaget, om alla parter är nöjda, efter 6 månader.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du som söker har läst en relevant eftergymnasial utbildning med inriktning mot Test. Meriterande är även om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete med test och kravhantering. Vi ser gärna att du som söker har:
- goda kunskaper i agil testning, testdesign och kravanalys
- förmåga att kommunicera flytande i såväl svenska som engelska

Vidare ser vi gärna att du har bred kompetens och intresse för arbete inom många olika projekt och problemområden så som Web interface testing, Mobile testing, Application testing, Server testing, Plugin testing, etc.

Som person ser vi att du som söker har förmågan att arbeta såväl självständigt som i ett team med andra kollegor. Du har en förmåga att se helhetsperspektivet i de arbeten du och ditt team jobbar fram, och är bekväm i att uttrycka och motivera dina egna idéer och förslag. Vidare är du serviceinriktad, öppensinnad och kvalitetsmedveten.

Låter detta som en intressant tjänst för dig? Sök gärna tjänsten omgående då vi jobbar löpande med urval och intervjuer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40798

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn008 - Malmö).