Jobbet Junior Testare sökes direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior Testare sökes direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Brinner du för test, programmering och automatisering inom testledning och vill utvecklas på ett företag som vill ta tillvara på möjligheterna i den digitala världen, då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vill du vara med och bli en del av en utvecklande miljö på ett förtag som växer med stormsteg och där människor brinner för att skapa förändring. Hos Brejn Consulting får du vara med på en spännande resa och bidra till att bygga ett växande konsultföretag med uppdrag hos stora bolag.

Företaget har en jordnära familjär stämning och företagskultur som kombineras med affärsmässighet, kompetens och en stark vilja att lyckas och alltid uppnå goda resultat. Hos vår kund är alla viktiga personer med stor delaktighet och ges möjlighet att påverka i en omgivning där det finns alla möjligheter att utvecklas. Brejn Consulting strävar efter att bli ett av regionens ledande och agila IT-konsultbolag och söker därmed nya stjärnor.

Arbetsbeskrivning:

Just nu söker vår kund tillökning i form av en junior testledare till deras växande team. Som junior testledare arbetar du som konsult på uppdrag av företagets kunder med att kvalitetssäkra och testa deras verksamhetssystem. Arbetet sker till en början på kontoret i centrala Stockholm och sedan ute hos deras kunder. Rollen kräver att du snabbt förstår kundens verksamhet och vill vara med och hjälpa dem på sina uppdrag att förbättras och växa genom test och kravhantering. Genom att arbeta i kundens projekt, finns bland annat chansen att vara med att utveckla och automatisera tjänster inom bank, finans och operativa verksamheter. Då fokus ligger på att tillfredsställa kundens behov kan arbetet variera och fokuserar därför på att ge dig ansvar över projekt som passar just din spetskompetens om favoritarbetsområde. Viktigt för rollen är att du har god förståelse för att alla kunder har olika behov och krav och kan anpassa arbetet för att uppnå förväntningarna. Du kommer att planera och skapa testscenarios och du behöver kunna tänka kreativt kring vilka problemlösning tillsammans med god förmåga att tillsammans arbeta proaktivt för att uppnå resultat.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Framtagning av Teststrategi
• Testledning/Testning (automatisering)
• Bygga testcase / skriva testscripts
• Testplanering
• Effektivisera leveransen (testautomation, releaseplanning)

Detta söker vi:

För att passa i den här rollen ser de gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning där du studerat systemvetenskap, datavetenskap eller liknande och brinner för programmering. För att passa i rollen som junior testledare ser vi gärna att du har erfarenhet av agila projekt där man arbetat nära tekniken gärna inom området av automatisering.

Du kommer att agera som konsult, både som testare och testledare och vi ser därför gärna att du har erfarenhet av IT-systemimplementationer där du arbetat som Testare och/ eller med Testledning. Erfarenhet av tekniker såsom scriptad testning och/eller exploratory testning är ett krav. Relevanta arbetserfarenheter eller studier inom flera av dessa områden är det mycket meriterande: testautomatisering, testexekvering HIL / MIL / SIL -system, Agil metodik (Scrum, agile), erfarenhet av verktyg ex CANoe, CANalyzer eller liknande, programmeringsspråkkunskaper såsom (Python, CAPL, Java), erfarenhet av kravhanteringsverktyg, granskningsarbete, felsökning, design av testfall samt granskningsarbete.Som person ska du vara driven, ansvarsfull, social, öppen, flexibel och ha god förståelse för vad kunden

Tjänsten är en direktrekrytering vilket betyder att du kommer bli anställd direkt av Brejn Consulting! Låter det här som ett arbete för dig, tveka inte sök idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45486

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till