Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior Tender Manager till NKT jobb i Karlskrona på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior Tender Manager till NKT på Framtiden

Junior Tender Manager till NKT

Framtiden Karlskrona, Blekinge län Heltid


OM FÖRETAGET

NKT är ett globalt företag med huvudkontor i Danmark, de är ledande leverantörer av kablar och kabeltillbehör till energibranschen. Deras kabellösningar finns på vatten- och kärnkraftverk vindkraftsparker på land och till havs, olje- och gasplattformar och solenergianläggningar.

Som Tender Manager på NKT kommer du att ingå i avdelningen Offshore Wind, Oil & Gas, detta är ett team på sex personer som arbetar med anläggningar och projekt ute till havs. Du kommer att ha en central roll då du är ansiktet utåt mot kunder och vägleder dem gällande installation av deras specifika kabellösningar. Du kommer att utgå från kontoret i Karlskrona där du har närhet till både sjökabelfabriken och kabelläggningsfartyget NKT Victoria.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Din roll som Tender Manager innebär att ta in offerter till kundföretag. Alla projekt du arbetar i är unika och det krävs att du läser på all dokumentation för att förstå kunderna kravbild så att du sedan kan ta fram rätt upplägg och pris.

Ditt jobb är att projektleda själva affären. Detta gör du genom att koppla samman och leda ett team med olika kompetensområden. Dessa kompetensområden kan exempelvis vara tekniskt ansvariga, miljöexperter, jurister, installationsansvariga eller experter på hälsa och säkerhet. Allt för att du ska kunna få fram rätt information om projektet för att lämna en offert till kunden.

Du arbetar hela tiden nära både kunden och teamet som du projektleder. Mot kunden är du rådgivande för att ge tips och lösningar för bästa sätt att producera och installera kablarna för deras specifika projekt. Mot teamet som du projektleder ansvarar du för att kontinuerligt hålla dem uppdaterade gällande status, hur vägen ser ut framåt samt om det har kommit någon förändring från kunden.

DIN PROFIL

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för den här tjänsten. Vi söker dig som trivs i en koordinerande och rådgivande roll, att hålla i presentationer och leda en grupp faller sig naturligt för dig. Du ska vara lyhörd för din omgivning samtidigt som du har en stark framåtvilja och förmåga att leda ditt eget såväl som ditt teams arbete till att hålla tidsplan och deadlines. Viktigt är även att du ska ha ett tekniskt intresse för att förstå de olika lösningarna du plockar fram tillsammans med ditt team.

Skallkrav i tjänsten:

- Teknisk civilingenjörsutbildning som exempelvis Industriell Ekonomi, Teknisk Fysik, Elektroteknik eller Maskinteknik
- Svenska och engelska i tal och skrift

OM OSS

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Karlskrona
Arbetstider: 08:00 - 17:00
Omfattning: Heltid 

Sök tjänsten redan idag då den kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum!

Teknisk civilingenjörsutbildning som exempelvis Industriell Ekonomi, Teknisk Fysik, Elektroteknik eller Maskinteknik Svenska och engelska i tal och skrift
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000063005544