Jobbet Junior teknisk projektledare inom Customer Quality sökes har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior teknisk projektledare inom Customer Quality sökes publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Besitter du en teknisk kompetens och vill ta dig an nästa spännande utmaning? Vill du arbeta med koordinering av projekt för att kvalitetssäkra marknadens behov hos en välkänd, attraktiv uppdragsgivare? Då kan du vara den vi söker

Dina arbetsuppgifter
I din yrkesroll kommer du agera projektkoordinator och i viss mån projektledare för de projekt du ansvarar för. Då kundföretaget är ett tekniskt innovativt bolag så är du alltid nära till tekniken och det är således viktigt att du har en bred generell teknisk förståelse. Du kommer arbeta med kvalitetsförbättringar i de projekt du ansvarar för och du kommer ansvara för flera projekt parallellt. Således kan dina arbetsuppgifter komma att bestå av flera olika moment, beroende på vad som behöver prioriteras i det aktuella projekt du arbetar med. Exempel på förekommande arbetsuppgifter: - projektleda produktförbättringsuppgifter inom tilldelat produktområde - Koordinera och samordna möteskallelser - Interagera med såväl interna som externa bolag för att finna lösningar och förbättringsområden i de projekt du driver. - Kvalitetssäkra tidsplaner, rapportskrivning etc.

Om företaget
Vårt kundföretag är ett internationellt teknik- och utvecklingscenter som tillgodoser behoven hos några av de större fordonstillverkarna i världen. Företaget är ett innovationscenter som arbetar med utvecklingen av framtidens fordon med målsättningen att vara i framkant internationellt i utvecklingen. Företaget har de senaste åren haft en kraftig tillväxt och sysselsätter i dagsläget ca 2000 personer. Mer information om bolaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Din profil
Skallkrav: - Högskole- eller Civilingenjörsutbildning inom: Maskin, mekatronik, elektro eller likvärdigt. - Engelska i tal & skrift Meriterande: - Kinesiska - Svenska - Relevant erfarenhet från fordonsbranschen, exempelvis arbetat eller praktiserat med utvecklingsarbete Vikt kommer även ligga på din personliga lämplighet för tjänsten. Vi ser att du är en kommunikativ person som gärna tar egna initiativ. Vidare är det viktigt att du kan ha flera bollar i luften samtidigt samt är lösningsorienterad. Vi ser även fördel i att du besitter ledarskapsegenskaper. Avslutningsvis är det av vikt att du är kompetent och nyfiken på innovativ teknik.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: September Omfattning: Heltid Placering: Göteborg Lön: Enligt ÖK Kontaktperson(er) Jesper Eriksson 076 – 036 12 32 jesper.e@framtiden.com Tjänstgöringsort Göteborg Publiceringsdatum 2019-07-04 Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag! OBS! Vänligen notera att pga. semestertider så kan återkoppling på ansökan och eventuella frågor komma att dröja.

Referens

20284

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till