SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior teknisk ingenjör till en av Sveriges bästa arbetsgivare! jobb i Göteborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Junior teknisk ingenjör till en av Sveriges bästa arbetsgivare! på Framtiden

Junior teknisk ingenjör till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Vill du arbeta i en roll präglat av utveckling, analys eller test kring spännande teknik? Kanske lockar det att arbeta för en av Sveriges bästa arbetsgivare med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan denna möjlighet vara något för dig!

Dina arbetsuppgifter
Då företaget erbjuder konsulttjänster så kommer din roll baseras på var ditt intresse och kompetens ligger. För rätt person ges möjlighet till arbete i en tekniskt innovativ miljö med goda utvecklingsmöjligheter. Sannolikt blir ditt första uppdrag ett attraktivt uppdrag inom tex fordonsindustrin där du är med och utvecklar framtidens fordon. Exempel på förekommande arbetsuppgifter i din roll kan vara:


- Test och verifiering
- Mjukvaruutveckling
- Analys, avrapportering och dokumentation


Om företaget
Vår kund är ett ledande konsultbolag med spetskompetens inom IT/Teknik. De har en gedigen kunskap inom teknikområdet och med deras passion att göra skillnad är de idag ett mycket välrenommerat företag i branschen. Att företaget dessutom har blivit utnämnd till en av Sveriges främsta arbetsgivare vid flertalet tillfällen är även ett kvitto på välmående och nöjda medarbetare. Mer information om företaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Din profil
Skallkrav:
- Lägst Högskoleingenjör eller YH med fördel inom: Mekatronik, teknisk fysik, elteknik eller likvärdigt.
- Svenska & Engelska i tal och skift
Körkort eller ambition att ta körkort inom kort

Meriterande:
- Examensarbete eller arbetserfarenhet hos CEVT, VCC, Scania eller annat likvärdigt.
- B-körkort

Vid denna rekrytering läggs även vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten. Vi ser att du är en kommunikativ och ödmjuk person som är nyfiken på att lära. Vidare är du en lösningsorienterad och samarbetsvillig person som kan arbeta såväl enskilt som i projekt.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående eller enligt ök
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse


.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000119340717