SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Junior konstruktör till Flux! på Academic Work

Junior konstruktör till Flux!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Genom mottot ”vi är stora nog att vara stabila och små nog att vara flexibla” strävar Flux dagligen för att göra den offentliga miljön ljusare. Baserat på kundens unika önskemål och behov tar Flux fram belysningslösningar för projekt av varierande storlek och karaktär. För att möta kommande projekt och en högre efterfråga utökar Flux nu sitt team med en till konstruktör. Vill du vara med på resan mot en ljusare framtid?Om tjänsten

Balans, tillit och kvalitet är Flux tre värdeord som präglar belysningsprocessens alla led. Flux målsättning är att kunna tillgodose kundens hela belysningsbehov utifrån varje projekts unika kriterier. Detta samtidigt som de strävar efter att kunna bidra till en ljusare värld för sina kunder och framför allt för alla som sedan arbetar och lever i de miljöer belysningen levereras till. Troligtvis har du sedan tidigare kommit i kontakt med Flux produkter då du rest med kollektivtrafiken, handlat i gallerior eller gjort ett besök på Nationalmuseet.

Du välkomnas in i ett företag med högt i tak och en familjär gemenskap. I dag består Flux av cirka 20 medarbetare, fördelade på olika roller inom bolaget. Som konstruktör kommer du vara en del av ett team om fyra personer, samtidigt som du samarbetar resterande avdelningar på bolaget. Vid starten av uppdraget och under dina första månader kommer du att gå bredvid en senior kollega som också kommer att vara din mentor.

Du erbjuds

  • En långsiktig och bred roll som utvecklar dina kunskaper och erfarenheter inom området

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [ Link removed ] .Arbetsuppgifter

Belysningslösningen anpassas utifrån kundernas specifika önskemål, där du i konstruktörsteamet tar fram underlag till montörerna. Som konstruktör kommer du arbeta i projektform med både nykonstruktion och uppdatering av befintliga lösningar. Du kommer driva dina egna projekt inom konstruktion och ansvara för dem från start till mål.

I rollen arbetar du nära produktionen och har en central roll vid produktutvecklingsfasen. Dina arbetsuppgifter består främst av utveckling av nya belysningsarmaturer. Genom att arbeta utifrån kundens aktuella behov anpassar du arbetet inom exempelvis materialval och utformning.

Jobbkrav
  • Innehar en akademisk examen inom mekanik eller liknande inriktning
  • Förståelse för mekaniska underlag
  • Grundläggande kunskaper inom el
  • Gillar att arbeta praktiskt
  • Flytande kunskaper inom svenska och engelska
  • Grundläggande kunskaper inom Solidworks, SolidEdge eller Inventor

Det är även meriterande om du har arbetat i PDM systemet Enterprise.

Som person är du problemlösande, analytisk, kommunikativ och har en god samarbetsförmåga.Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Täby

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information

Läs mer om [ Link removed ] här!

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 15093427-SE