Jobbet Junior systemutvecklare till Älmhult! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior systemutvecklare till Älmhult! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Älmhult

Arbetsbeskrivning

Trivs du i de småländska skogarna och ägnar kvällarna åt programmering eller teknik? Är du dessutom nyexad eller junior i karriären och vill börja på ett riktigt spännande utvecklarjobb i höst? Toppen! Då är det här jobbet för dig - skicka in din ansökan!


Om tjänsten
Vi söker dig som är nyexad från en högskole- eller civilingenjörsutbildning, eller har något års erfarenhet, och vill jobba i ett globalt företag med ett av sina kontor beläget i Älmhult. Danfoss är ett globalt företag som arbetar med innovativa tekniska lösningar världen över och har totalt 26 000 medarbetare. Den tekniska kompetensen är hög och medarbetarna är måna om att du som är ny in i teamet känner dig välkommen, får en dedikerad handledare och den introduktion som behövs för att komma in i arbetet. Varje förmiddag bjuds på fika och du och dina kollegor får möjlighet att umgås och lära känna varandra. Du kommer att jobba som konsult hos Academic Work och arbeta på uppdrag hos Danfoss. Danfoss har ett långsiktigt behov och intentionen är att du ska bli överrekryterad på sikt, förutsatt att alla parter är nöjda.

Arbetsuppgifter
Som junior systemutvecklare kommer du att bli en del av Power Solutions som bland annat utvecklar mjukvara kopplat till styrsystem och hydralik för traktorer och andra arbetsfordon. Du kommer att arbeta med det egenutvecklade verktyget Plus+1GUIDE och utveckla standarder och protokoll för produkten. Du kommer att arbeta i en bred roll, främst med utveckling men även med dokumentation samt att testa den egna koden. Utvecklingen sker i högnivåspråk och du arbetar nära ditt team som består av ingenjörer, utvecklare och projektledare. Här har du verkligen möjlighet att lära dig av mer seniora kollegor och tilldelas inledningsvis en handledare som hjälper dig att komma in i arbetet.

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Du kommer att jobba i en teknisk miljö och det är därför ett stort plus om du har ett teknisk intresse. För dig som är nyexad är det viktiga att du gillar programmering och vill lära dig mer! Vi tror att du:

• läst en eftergymnasial utbildning inom datavetenskap, systemvetenskap eller liknande
• har goda kunskaper i något av följande programmeringsspråk: C ++ / C / C#
• har goda kunskaper i engelska

Det är meriterande om du:

• har erfarenhet av eller intresse för simuleringsverktyg
• har goda kunskaper i svenska

Vi tror att du som är nyfiken och teknisk intresserad passar bra in i rollen och i ditt team. Du behöver vara tålmodig eftersom det kommer att vara mycket nytt att lära sig - här har du goda möjligheter att lära av erfarna kollegor!

Övrig information

• Start: Augusti/September
• Omfattning: Heltid, tillsvidare
• Placering: Älmhult
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Danfoss önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Referens

15026876-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till