Jobbet Junior Systemutvecklare sökes till Omicron! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior Systemutvecklare sökes till Omicron! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Brinner du för teknik, programmering och systemutveckling? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi utvecklare i en direktrekrytering till vår kund Omicron. Vi säker dig som är en nyexaminerad systemutvecklare från Datateknik eller motsvarande. Företaget är ett drivet konsultföretag som arbetar med utveckling av produkter och verksamhetssystem.

Som konsult får du arbeta med tekniktunga och utmanande projekt för stora företag, samtidigt som du får möjligheten att tillhöra ett mindre företag med nära kollegor och möjlighet att utvecklas och forma din karriär. Arbetet varierar beroende på din specifika kompetens och anpassas till uppdrag för att du ska kunna leverera och utvecklas inom det område som passar just dig. Kunden arbetar med flera av landets största och ledande företag och kan erbjuda dig spännande uppdrag inom en rad olika teknikområden och branscher. Då du kommer att arbeta som konsult kommer arbetet både att ske på hemmaplan men även ute hos kund.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli direkt anställd av Omicron. Arbetstiderna är vanliga kontorstider och som junior utvecklare kommer det ges tillgång till stöd från erfarna utvecklare. Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är nyexaminerad civilingenjör eller personer i början av arbetslivet som vill starta karriären i en driven och utvecklande miljö. Du har ett stort intresse för teknik och programmering och motiveras av att växa och utvecklas. Som person är du engagerad, nyfiken och kreativ. Du trivs i miljöer där problemlösning och analytiskt tänkande är centrala delar av arbetet.

Omicron arbetar agilt inom områden som Data Analytics, ETL, Machine Learning, Content Management, Business Intelligence, Big Data mm. Plattformar och verktyg är till exempel Tableau, Talend, Pentaho, Microsoft SSIS, SSAS, SSRS, Hadoop, SQL, Android, iOS. Programmerar gör vi i Java, .NET, Ruby/Rails, Node.js, Python, Django, AngularJS, React, Scala och Clojure.

Har du en passion för moderna tekniker, ramverk, verktyg och metoder inom något av dessa områden och rör dig obehindrat inom hela den teknikstack som du brinner för, sök tjänsten som systemutvecklare idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42296

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Business Area Manager - Teknik Stockholm Academic Work
Kvalitetssamordnare till VR TRACK! Stockholm Academic Work
Account Manager Stockholm SalesOnly
Expert inom maskinsäkerhet - SMP Svensk Maskinprovning, RISE Stockholm RISE Research Institutes of Sweden
Leg. Sjuksköterska till Köping Stockholm Centric Care
Psykiatrisjuksköterska till Sala Stockholm Centric Care
RISE Acreo söker en Usability Researcher Stockholm RISE Research Institutes of Sweden
Business Controller Stockholm Hays Specialistrekrytering
Projektledare med kundansvar Stockholm Edge of Talent
Utesäljare till Mytolerans Stockholm Prowork
Embreis söker analytisk inköpare/administratör Täby Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Redovisningsansvarig till Transcendent Group Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.