Jobbet Junior systemutvecklare sökes till kund i Jönköping! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior systemutvecklare sökes till kund i Jönköping! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning

Tog du nyss examen och är i början av din karriär? Vill du bli anställd på ett företag där du från start får möjlighet att påverka din egna utveckling? Då har vi en spännande tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är inne i en tillväxtfas och behöver förstärka sitt team med en junior systemutvecklare inom bland annat .NET, HTML samt CCS-angular.. Hos vår kund får du arbeta i en stimulerande teknisk miljö där du får möjlighet att arbeta med både systemutveckling samt stötta customer service teamet med enklare uppgifter som att svara i telefon och mail. I din roll som systemutvecklare blir du en en nyckelspelare, där du blir tilldelad projekt som passar dina kvalifikationer och önskemål om vidare utveckling. Hos vårt kundföretag finns det möjlighet att få arbeta både med Frontend, Backend samt apputveckling, beroende på just ditt intresseområde och dina kunskaper.

Tjänsten innebär att du blir anställd av oss på Studentconsulting men utför arbetet hos vårt kundföretag, uppdraget är tilltänkt att löpa på tillvidare där vi i början av din anställning tillämpar provanställning på 6 månader. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 07:30-16:30.

Vårt kundföretag ligger beläget lite utanför Jönköping i nya, fräscha lokaler. B-Körkort och tillgång till egen bil är fördelaktigt för denna tjänst.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom systemutveckling/programmering eller annan likvärdig arbetslivserfarenhet inom systemutveckling. Vi ser gärna att du är i början av din karriär och har ett stort intresse för utveckling. Som person är du en handlingskraftiig problemlösare som vågar ta för sig nya utmaningar . Du har även en god kommunikativ förmåga och har lätt för samarbeta med andra samt att du är flexibel i ditt arbetssätt. Du ska kunna behärska flytande svenska i både tal och skrift.

Start för tjänsten är 1/9 eller enligt överenskommelse.

Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten idag, urval och intervjuer sker löpande! Välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49770

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till