Jobbet Junior Systemutvecklare sökes till Kodexe i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Systemutvecklare sökes till Kodexe i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Brinner du för programmering och är en riktig problemlösare? Är du i början av karriären och vill arbeta som systemutvecklare? Då har du chansen att få arbeta hos Kodexe i Malmö!

Information om uppdraget:

Kodexe arbetar med digitalisering och är en fullservicepartner som hanterar alla aspekter av ett företags digitala satsning – allt från digital strategi och djup teknisk systemutveckling till digital marknadsföring och implementering i organisationen. Sedan starten 2005 har Kodexe levererat lättillgängliga och resultatfokuserade IT- och webblösningar till sina kunder.

Just nu söker vi en Junior Systemutvecklare till Kodexe i Malmö. Som junior systemutvecklare på Kodexe kommer du sitta inhouse med projekt för såväl mindre och lokala kunder till globala företag. Du kommer arbeta i ett team med flera erfarna systemutvecklare som stöttar dig i din utveckling. Du kommer främst arbeta med webbutveckling inom .NET-plattformen.

Tjänsten är på heltid, med start omgående eller enligt överenskommelse. Då detta är en direktrekrytering sköts rekryteringsprocessen av oss på StudentConsulting, men du blir anställd direkt av Kodexe. Arbetstiderna är sedvanliga kontorstider.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett genuint intresse för programmering och vill göra karriär som systemutvecklare. Vi ser gärna att du har någon form av utbildning, men det är inget krav: det viktigaste är att du har brinner för programmering. Ett par års relevant erfarenhet är mycket meriterande, dock inget krav. Som person är du prestigelös och trivs i ett dynamiskt arbetsklimat. Du är också initiativtagande och en gedigen teamplayer.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Junior Systemutvecklare, utvecklare, backend, back-end, back end, C#, .NET, digitalisering, programmering, programmerare, systemutveckling

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

47623

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till