Jobbet Junior Systemutvecklare sökes till Bredband2 i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Systemutvecklare sökes till Bredband2 i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du i början av din karriär inom utveckling? Älskar du programmering och att lära dig det nyaste inom IT? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Bredband2 söker nu en Junior Systemutvecklare till deras växande IT-avdelning. Som Junior utvecklare hos Bredband2 får du vara en del av hela utvecklingskedjan; från beställning till implementering, samt programmera i frontend såväl som backend. I tjänsten kommer du att drifta och utveckla företagets interna CRM-system inom kundtjänst-, marknad-, eller leveransavdelning där du tar emot beställningar från kollegor som jobbar med dessa system.

Teamet som du kommer vara en del av består idag av cirka 8 personer. Du har egna ansvar för dina projekt och är självständig, men får givetvis en introduktion i början av din anställning och har alltid kollegor runtomkring dig.

Bredband2 är en arbetsplats som präglas av respekt, uppskattning och personlig utveckling. På systemavdelningen får du en trygg och samtidigt stimulerande vardag. Här får du vara med från start till mål i de olika projekt av varierande natur och storlek som genomförs på avdelningen.

Du kommer i denna tjänst vara anställd av StudentConsulting, men uthyrd till Bredband2. Du kommer bli anställd i en provanställning på 6 månader där avsikten är att du skall gå över i anställning till Bredband2, om alla parter är nöjda, efter 6 månader. Du kommer att få en introduktion där målet är att du på sikt ska kunna ta mer ansvar.

Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting. Tjänsten är på heltid med arbetstid förlagd till ordinarie kontorstid måndag-fredag.

Detta söker vi:

För att passa in i tjänsten krävs att du har ett brinnande intresse för utveckling och kod. En relevant utbildning från högskola eller YH, exempelvis systemutveckling, är meriterande, men även du som är självlärd och engagerad kan vara aktuell för tjänsten. Om du har relevant erfarenhet är det ett stort plus. Du trivs med att hjälpa dina kollegor och bidrar gärna med din egna kunskap till andra. Om du har en Github att visa upp så ställer vi oss positiva till det.

För att vara aktuell för tjänsten har du kunskap inom något scriptspråk, företrädesvis Ruby, PHP eller Python. Du har även kunskaper inom HTML, CSS och JavaScript. Om du har kommit i kontakt med Linux operativsystem är det högt meriterande, dock inte ett krav. Tjänsten förutsätter även krav på flytande kunskaper i svenska.

Låter det här intressant? Skicka i så fall in en ansökan redan idag, då vi arbetar löpande med ansökningar.

Sökord: Junior utvecklare, Utvecklare, Systemutvecklare, Programmering, IT, Kodare, Bredband, Bredband2, Nyexaminerad, Fullstack, Frontend, Backend, Ruby, Ruby on Rails, PHP, Python, Script, HTML, CSS, JavaScript, Linux, MacOS

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49542

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till