Jobbet Junior systemutvecklare/programmerare sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior systemutvecklare/programmerare sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Halmstad

Arbetsbeskrivning

I rollen som systemutvecklare passar du som brinner för att förstå hur system, människor och mjukvara samverkar. Vill du arbeta i teknologins framkant och säkra både din och kundens utveckling? Är du kundens nya systemutvecklare?

Information om uppdraget:

Du kommer att få jobba med flera olika utvecklingsspråk men med tyngdpunkt i C och C++. Du kommer att jobba med att utveckla programvara i både nya och gamla system. Andra exempel på arbetsuppgifter är; utveckling av testprocesser, testplanering, rapportering av teststatus inom utvecklingsprojekt.

Vi söker dig som arbetat med:
Programmering i språken: C#, JavaScript samt SQL.
Systemutveckling i webbmiljö
Dokumentation av lösning, lösningsförslag och kravspecifikationer
2nd/3rd linesupport, felsökning och rättning i systemet

Detta söker vi:

Din kompetens:
Högskoleexamen inom datateknik, systemutveckling eller motsvarande kompetens
Kunskap om testmetoder
Erfarenhet av webbapplikationer
Flytande svenska i tal och skrift

Har ett stort intresse för teknik och programmering. Som person är du nyfiken, ansvarstagande och analytisk. Vi ser att du har utbildat dig till högskole- eller civilingenjör inom ett relevant tekniskt område. Under studietiden har du läst kurser inom olika programmeringsspråk och du ser nu fram emot att få börja använda dem i praktiken.
Erfarenhetsmässigt så välkomnar vi både dig som står i startgroparna på karriären på jakt efter första jobbet likväl dig som jobbat ett par år och vill ta nästa kliv i arbetslivet.

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes personligt brev och CV! Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: programmerare, systemutvecklare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52370

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till