Jobbet Junior embedded utvecklare sökes till expansivt företag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior embedded utvecklare sökes till expansivt företag publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Vill du vara en del av ett snabbt expanderande företag med stora kunder? Gillar du att vara med och driva projekt framåt? Har du gått en utbildning där du fått utveckla en förståelse för inbyggda system och nu vill använda den i praktiken? Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Dina arbetsuppgifter
För att kunna få rätt förutsättningar och kunna växa in i rollen som systemutvecklare hos vår kund kommer du att få genomgå en lång introduktion. Introduktionen anpassas efter dig personligen. Du inleder ett projekt med hjälp av kravspecifikationer från kund därefter skapar du prototyper som du sedan kodar och utför tester på för att därefter presentera för beställaren. Där tillkommer flertal tester, felsökning och ytterligare programmering. Du kommer även att ha en del kundkontakt men detta består främst utav mejl. Vår kunds produkter finns bland annat inom: - Kollektivtrafiksystem, fordon och skyltar - Testsystem i testflottor - Entreprenadmaskiner - Militära fordon

Om företaget
Vår kund är specialister på att utveckla, producera och underhålla elektronik och detta görs oftast ifrån deras datorenhet MX4 och det har de gjort sedan sedan 2001. Sedan 2001 har de utvecklats inom både tekniken och bland de anställda och resan fortsätter. Inom de nästkommande fem åren hoppas de på att ha tredubblat personalstyrkan och vi hoppas att du är en av dem. De arbetar både med ett färdigställt produktutbud men gör allt för att individanpassa efter kunden vid behov. Två av deras största kunder de levererar till idag är Volvo och Försvarsmakten.

Din profil
Vi letar efter dig som vill vara en del av ett växande företag med tätt arbete ihop med resten av teamet. Egenskaper vi värdesätter är självgående och lösningsorienterad och det behövs för att kunna ta dig an uppgifterna på bästa sätt. Skallkrav - Eftergymnasial utbildning inom systemutveckling alt. Annan relevant utbildning - Svenska och Engelska i tal och skrift - Embedded Linux - C, C++ - B-Körkort Meriterande - STM 32/Microship PIC - Yocto - Device Tree - C#, Python och/eller Bash - Elektronik erfarenhet - Fritidsprojekt inom området

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående alternativt enligt överenskommelse Placeringsort: Mölndal Arbetstider: Kontorstider med möjlighet till Flex Omfattning: Heltid Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Referens

20226

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till