Jobbet Junior systemutvecklare med finansintresse sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior systemutvecklare med finansintresse sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du utbildad ingenjör och letar efter ett företag där du kan lära dig nytt och utvecklas långsiktigt? Har du utbildning och kunnande inom både systemutveckling och finansmarknaden så har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett spännande konsultföretag som kombinerar kompetens på finansiella marknader med förmågan att praktiskt skapa kraftfulla systemlösningar. De är en ledande leverantör av specialiserad programvara och know-how för den finansiella sektorn. Baserad i Stockholm och London, har vår kund utvecklat sina produkter i nära samarbete med världens ledande finansiella institutioner i över 20 år.

Vår kunds affärsidé är att ge lösningar och expertis i projekt rörande systemutveckling, implementation och utredning till de stora aktörerna på de finansiella marknaderna. De letar förstärkning till sitt team och behöver därför en hungrig nyutexaminerad systemutvecklare. I denna roll kommer du att arbeta i scrumteam under cykler om 6 veckor. Du kommer tillsammans med teamet arbeta för att föra produkten framåt, det handlar i första hand om Java, C# och .NET-programmering. Din roll kommer sedan att utvecklas mot din kompetens och ditt intresseområde.

Vår kund direktrekryterar nu med hjälp av oss på StudentConsulting vilket innebär att du blir anställd av vår kund och kommer arbeta i deras moderna lokaler mitt i centrala Stockholm. Start är omgående och arbetstiderna är heltid med kontorstider.

Detta söker vi:

För att vara en kandidat för vår kund så har du ett stort intresse av programmering, goda kunskaper inom matematik och en affärsmässig profil. Vi ser gärna att du har ett stort intresse av finans. Du har en civilingenjörsexamen inom industriell ekonomi eller teknisk fysik, alternativt data. Det är meriterande om du läst extra matematikkurser. Vi ser gärna att du har erfarenhet av C#, .NET, Java och SQL.

Hos vår kund har du möjlighet att utvecklas, du erbjuds kontinuerligt kompetensutveckling i en dynamisk och prestigelös företagskultur. Är detta jobbet för dig? Tveka inte, ansök idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40303

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare. StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare. StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag. Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn004 - Stockholm).