Jobbet Junior Systemutvecklare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Systemutvecklare publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Är du utbildad systemutvecklare och vill vara med att utveckla ny teknik? Gillar du robotprogrammering och har erfarenhet i C++? Sök tjänsten, intervjuer sker löpande

Dina arbetsuppgifter
I denna roll som mjukvaruutvecklare kommer du in i ett mindre team på 15 personer där ni tillsammans jobbar med konceptutveckling, robotalgoritmer och navigering. Du tillsammans med en kollega kommer framförallt jobba med navigering och algoritmer för maskinens rörlighet. Du jobbar väldigt nära din produkt och programmerar/testar allting själv. Du arbetar med främst C++ men även C och Phyton, all programmering sker i Linux. Det är en väldigt spännande tjänst där du får vara med och utveckla ny teknik och nya prototyper.

Om företaget
Vår kund arbetar med utveckling och tillverkning av diverse utomhusprodukter som är designade för både professionella användare och konsumenter. På den här avdelning är de ca 25 anställda som jobbar med nyutveckling av robotar. Man är med och utvecklar de första prototyperna och förutvecklar allt som sedan ska produceras i företaget. Jättehärligt team med jättespännande projekt.

Din profil
Skallkrav: - Examen i t.ex. Systemvetare, Mjukvaruutvecklare, Dataingenjör. - Engelska i tal/skrift Meriterande: - Erfarenhet av liknande arbete - C & Phyton Som person är du driven och självgående. Du gillar teknik och har ett brinnande intresse för just nya tekniker och idéer. Du är nytänkande och gillar problemlösning, deltar och bidrar i teamets möten. Du social och trivs att jobba såväl i team som självständigt.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Befattning: tillsvidare, heltid Start: Omgående enligt överenskommelse Ort: Jönköping Lön: Enligt överenskommelse

Referens

19788

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till